-
Když už jsme u tý Partyšový, tak co ona vlastně moderuje? Jestli je hrdá na to, že moderuje tu VIP drbnu Top Star Magazín, tak jí lituju. Vím, že jednou moderovala se Slávikem Miss (loni) a prej to byla tragédie. Jinak moderuje jenom béčkové akce. Joo, to třeba již zmiňovaná Adéla Banášová, to je jiná kapacita. Ta mohla moderovat i Superstar, protože má šmrnc, vtip a hlavně vlohy. Nedovedu si tam místo ní představit Partyšovou. To by byla tragédie.
-
-
Slečno,nevím kolik let vám je..ale jestli tady jen neprovokujete nebo
nejste příbuzná se Štikovými,tak už se běžte radši léčit,neboť tohle
vážně není normální.. -
A co moderovala Ornella? Max. dokázala navigovat Kokťáka tam dolů....
-
Co moderuješ Ty ? Neumíš zvládnout ani sama sebe.
-
-
Já taky o sobě neříkám,že jsem moderátorka, jako to o sobě říká Gába. A ovládat se umím dost dobře na rozdíl od tebe, která se ve svých výlevech neobejdeš bez sprostých slov.
-
-
Takže jsem Gába, či nejsem Gába? Řvala jsi tu, že jsem Partyšová.
Asi nevíš, co píšeš. Udělej si v tom jasno.
A ještě na okraj co jsi dokázala v životě Ty? Nic jen jsi dala dohromady sice údajně slušné ale jinak stupidní a blbé kecy.
Měj se Ornello a užij si svůj okamžik slávy.
Je mi líto Tvého dítěte - doplatí na Tvou stupiditu
A už má teď celý život zkažený. -
-
Až na to blbečku, že já nejsem Ornella. Udělej si v tom trochu jasno a o mé jasno neměj péči. Je mi fuk, jestli jsi nebo nejsi Gába, zřejmě budeš asi na stejné úrovni, když se jí tak zastáváš. A abych předešla tvým blbým kecům, že se já zastávám Ornelly, tak nezastávám. Má jen můj obdiv za to, že to tý laciný Gábě tak pěkně natřela.
A taky se nestarej o to, co jsem v životě dokázala já, vůbec mě neznáš a nevíš o mě vůbec nic. -
-
Přes děti si nikdo nic nevyřizuje, Gába taky přebrala Koktu jeho první ženě a dětem a vůbec jí to nezajímalo. A jen tak, ty se tady taky skvěle předvádíš, buďto jsi Gábina sama nebo někdo z její rodiny.
-
Teda přes děti si vyřizovat účty se mi zdá hodně blbé. Dospělí ať se žerou,ale ty děti na to doplatí a proto blbeček jsi spíš Ty. A vědět o Tobě nepotřebuju nic - dostatečně se tady prezentuješ, abych si udělala obrázek. :-)))))))))))))))
-
-
-
-
-
-
Orny neboj bude to jak jsi říkala, Pravda a láska musí zvítězit nad lží a závistí. Zastínila si už dokonce i tu hloupou řeckou BondGirl , která ti mimochodem ani po kotníky nesahá, dobře ! Jste tady fšichni závistivá lůza , která ještě bude na kolenou prosit. Drž se ORNY !! závidějí ti slávu a krásu !!
-
-
To víš , že to tak bude. Budem prosit, abyste nás svezli na kolotoči, neby abychom si mohli vystřelit růži. Nebo že byste potřebovali uklidit těch 40 pokojů?
Leda v Bohnicích,¨ale jako terapie pro Tebe dobré - aspoň Tě přejdou roupy bláznivko. Gába - jak jí říkáš by se na Tebe mohla víš co :-))). Má své peníze a majetek a také svého přítele, kterého si nemusí vydržovat, jelikož je sám v balíku a ona nemusí čekat trapně na dárek k narozeninám a pozvat si k tomu bulvár. Na Tebe zjevně zvysoka kašle.
Ornela je odulá dvacítka, podobající se dinosaurovi, "Gába" zraje jako víno a je to krásná zralá ženská.
Ornela v jejím věku bude mít 100 kilo a bude zapšklá stará koza, vymetající večírky a bary ve snaze ulovit zas nějakého kozla. ?:-)))) Hodně štěstí s Pepíkem- hřebíkem *3* -
-
Znova opakuji, že ten příspěvek jsem nepsala já. Ale stejně s tebou nesouhlasím. Gábina je luxusní š*ětina, která se živí rozkrokem. To musí chápat každý, kdo má mozek v pořádku. Přitáhla do Prahy s bujnou představivostí a aby se dostala tam, kde je, musela svést pěknou řadu bohatých chlapů. Sama to o sobě říkala, že než se provdala za Koktu, že si pěkně užívala. Co to asi znamená to slovo užívat si? Pro nechápavé, že prostě chrápala s kdekým. To je ta vaše Gábinka. Gába to musela dělat, protože jako moderátorka by se sama prostě neuchytila, není tak dobrá,aby se obešla bez cizí "pomoci"jako třeba Adéla Banášová (to je talentovaná moderátorka).
A když už narážíš na její vzhled, no upřímně, i Karel IV. by vypadal velice luxusně, kdyby mohl 3x denně chodit na medové a čokoládové masáže a válet se 10x do roka za manželovy peníze u moře.
Vždycky prahla jen po boháčích, ženatý neženatý, šla s každým a vydržovat od nich potřebuje, protože je velice nejistá v kramflecích a neví, kdy jí národ pošle do....... -
-
Gábina je luxusní štětina a Ornella zas zoufalá štětina...kdo z nich je na tom tedy líp? Ta, která se zbavila stárnoucího,úchylnýho manžela, aby si mohla nabrknout lepšího, mladšího a výkonějšího, nebo ta, která získala starýho, vadnoucího úchyláka, který nebude mít za chvíli na rohlík, který stejně za čas ani neukousne...?!
-
Vím, že jsi ten příspěvek nepsala Ty a nikoho se nezastávám - každý svého štěstí strůjcem. Partyšovou osobně neznám a upřímně ani znát nechci. Jen v tom sporu, kerý veřejně vede nějaká chuděra, která za každou cenu musela malému dítěti rozdupat domov a to vše jen proto, že si připadala málo známá mi připadá Partyšová více na úrovni. Jestli tady clariska Štikovic prohlašuje o někom, že je lůza, tak to už je ubohost. Jak se říká ! "Jakou potkal s takou hopkal"
Ono se to postupně vrátí všem aktérům. Jen ty děti, které tu jsou a budou za to opravdu nemůžou, že dospělí jsou velmi často idioti a že jim připravují dost neradostnou budoucnos.
-
-
-
ty jsi fakt vymaštěná !!!
evidentně ste s Ornellou přehlídly frontu na mozek... -
Ty to vážně nemáš v hlavě v pořádku.
Choď si s tím zavčasu, dokud se to ještě nějak korigovat - později už Ti zbude jen vypolstrovaná cela a tu Ti fak už závidět nebude nikdo. *3* -
-
Tohle jsem nepsala já, nějaká čůza mi tady pořád krade nick. Asi nějaká bohnická pacientka.
-
-
-
*11* Ornellie je prostě 0 jak její máma.No já si nedokážu představit kdyby zbalila mýho přítele tak to by jí dal rovnou pouta proto že je policista s takovýma curama se rozhodně štvát nebude a dělá u policejního komanda PČR.Já si nedokážu představit kdyby s ním čekala děcko tak bych jí přinutila k potratu a já s přítelem máme dvou2 týtení dceru.
-
-
Míšo, jestli je to tak, že přítel dělá tam kde dělá, tak to hlavně ventiluj tímhle způsobem, melivo! Mu můžeš pěkně zavařit! Rovnou napiš kde bydlíte a jak se jmenujete, ať se na vás přijde nějakej mafián podívat, tele! Si myslíš, že není těžký najít, odkud píšeš, trubko?! Ohrožuješ svý dítě, jestli si to neuvědomuješ...
-
No ale ty se zmůžeš právě jen na policajta *1* a ještě s ním máš "dvou2týtení dceru"-to se máš čím chlubit asociále!! Pepa by si o tebe ani hrábě neopřel - ty komando pčr......... *1* *1* *1* *1*
-
-
... a specialně podle toho co tady píšeš by snad radši u toho policejního komanda být neměl , aby třeba ještě někomu neublížil, jste nějaká agresivní rodinka s malým příjmem , která si to ventiluje u policie ????????????????????????????????????????
-
-
falešná Claris- mlč, zasluhuješ po tlamě. snažíš se tu ponižovat Ornellu, ale sama se jí inteligenčně vyrovnáš...
-
Zato ty, falešná Clarisko, jsi lůza na entou. A ta největší asociálka. Tvoje inteligence a styl psaní a vyjadřování to jen dokazují.
-
-
-
-
Já Ornellu prostě nesnáším, protože ničit manželství je trochu moc ne? Ať byla Gábina Partyšová jakákoliv a i Kokta, ale přece jim nemůže lézt do manželství, to se mi zdá absurdní a takových celebrit co nemají k Ornelle daleko znám taky dost, tak například nejblíž k ní má Agáta Hanychová, pak asi Eva Decastelo, jako čtvrtá je Dara Rolins, po ní Tereza Kerndlová, Barbora Poláková, jako dalsí je Tereza Fajksová, Jitka Kocurová a devátá je Pavlína Němcová, ale jejich víc třeba inYvetta Blanarovičová, Diana Kobzanová atd. Tady jsem jenom chtěla napsat, že prostě jsou herečky a modelky, které vlastně ani nic nejsou, to je samozřejmě jenom můj názor, každý na to řekne něco jiného, ale že Ornella je ku*va ví snad každý, především se mi nelíbí její přístup k různým věcem
-
-
Partyšová taky nabourala Koktovi první manželství a teď se jí to vrací i s úrokem. To jsou ty Boží mlejny. Tím nechci hájit Ornellu a schvalovat jí, že zničila manželství,ale pořád mi něco napovídá, že ty tzv. Boží mlejny si na tu odplatu použily právě Ornellu a Partyšce se skrz ní vrací všechno zlo, co tenkrát napáchala. Nikomu nic zlého nepřeju, ale každý sklidí to,co sám zaseje. Šmitec.
-
-
Clarisko, mluvíš o božích mlejnech, které si na tu odplatu použily právě Ornelu a Partyšce se skrz ní vrací všechno zlo, co tenkrát napáchala. Takže historie se opakuje.... a boží mlýny znovu uhodí a uhodí na Ornelu a vráti ji to i s úroky. mimochodem nic nikomu zlého nepřeji, ale každý sklidí to, co sám zasel. ŠMITEC
-
No dobře, ale nemění to situaci, že je Ornella ku*va. Vždyť má Kokta s Partyšovou taky dítě a teď se Ornella dopustila k tomuhle, mně se to vůbec nelíbí...
-
Doprdele ty náno blbá co si bereš do huby pořád Partyšovou - nějak jsi zapoměla že jde o JEJICH!!!!! malé dítě a to fakt nemůže za tátu slizouna a jeho cuchtu nechutnou a blbou milenku- je to pořád malé dítě a tomu jsi ty krávo sebrala rodinu a zázemí. Buď ráda , že porodíš dítě zdravé a v pořádku a dej ostatníám už konečně pokoj!!! Adresováno clarisce alias Ornele . Monice , či jinému blbovi z jejich rodiny
-
-
Nech si ty svoje sprostý výlevy Partyšová, pod nickem JÁ se skrývá Partyšová, která se nemůže smířit s tím, že ji starýho přebrala o generaci mladší holka. Gábo, jak jsem už psala, všechno se ti to vrací, ty jsi taky neměla soucit s dětmi z Koktova prvního manželství,utáhla jsi ho na rozkrok, tak Ornella teď nemá slitování s tebou. Víš Gábo, takhle to na světě funguje, že když někomu uděláš zlé, tak se ti to vrátí a je to ještě milionkrát horší. Jsi přece dost stará na to, abys to pochopila.
-
-
Hele Móňo, Ornello , nebo kdo jsi jsi hysterická a nenažraná a přestáváš se kontrolovat.
Nejsem Partyšová a buď ráda - já bych s Tebou jinak zacvičila, že by tě přešly tyhle choutky jednou provždy.
Znám ji pouze zprostředkovaně z televize a novin. Připravila Tě o předpokládaný majetek a Koktu vykopne jen s igelitkou - to asi nerozchodíš, proto tady tak vyvádíš a pořád přemíláš její jméno.
Partyšové nesaháš ani po palec od nohy. Na rozdíl od Tebe se umí chovat s noblesou, ne jako ty kolotočářko vykřičená. *1* -
-
Ale no tak Gábo....je fakt, že Ornella ti nesahá ani po palec u nohy, to máš recht, Ornella totiž není taková vyžilá š*ětka jako ty. Co se týče svádění ženatých chlapů a chrápání s nimi, tak Ornella je oproti tobě naprostá břídilka. A že nemá tak vypilovaný styl vyjadřování? To bude asi tím, že jí je teprve 20 a tobě je skoro 35, ty v jejím věku jsi taky nebyla žádná hvězda. Takže sklapni Gábo, ty totiž nejsi žádná celebrita, ale něco mnohem horšího.
-
-
-
-
-
-
Ornella je fakt kuyva!!! Vypadá hezky, ale chová se fakt hrozně, nikdy bych ji nechtěl potkat, ani za nic! Ještě by mě vojela, se ji trochu bojím. :-)
-
tuhle davaj uplně všude vždyt je škareda a nesympaticka kde se vubec vzala skym vším se musela vychraptat?a buch ví s kym má to díte si myslí že je zajímava vždyt se ani o to dítě nebude starat takova mlada mege*a a noviny a bulvary píšou o ní v jednoum kuse a proč?vždyt nikoho nezajíma at jsou s ní už do prde*e
-
-
Jo stejnej případ jako Hanychová
-
-
lol však je tlustá a vypadá na 40 !
-
Je to obyčejná ště*ka! *12*
-
OMG, jak se někomu může líbit? *12* *12* *12*
-
Ornellka je můj idol, stejně jako Agátka Hanychová, prostě supér mám ráda tyhle skvělý holky, moc bych s něma chtěla kamarádit. Na Ornelle vidím jen kladné vlastnosti, takže si na ni nemůže nikdo stěžovat.
-
-
Ollínka je aktivní))))))))))
-