-
dámy de castelo,gavriely,a především partyšová začínaly stejně .prostitucí.paní partyšové se podařilo urvat starého dědka,přeju jí to.o,není to de ja ví? jak se ted vrháte na mladou holku,nezažily jste to nikdy? Dámy,fakt máme jiné starosti,budte tak hodné a utněte tu mediální kampan ve prospěch jedné či druhé,ten člověk za to nestojí. Gábino,co nějaký koloušek?
-
-
Ani nejde o to, že by v minulosti nějaká zlatokopka neurvala tátu od rodiny, ale že to udělá takovým způsobem a zmedializuje celou záležitost tak aby z toho vytřískala maximum.
Jde o způsob boje, pokud je někdo takovýmhle způsobem podlý, tak si nezaslouží nic než posměšky do konce života.
Já, pokud potkám Ornellu někdy na ulici, tak jí slušně pozdravím (jsem slušně vychovaný) a to přesně tak, jak si zaslouží.
,,Dobrý den ty proradná a hamižná kurvičko,,
*1*
-
-
Všechno to jsou Ku**y, ale tahle se chce proslavit veřejně jen přes postel (i ostatní, ale ti se tím alespon nechlubí). Zajímalo by mě zda použil kondom, pokud ne je to blb, pokud ano, tak ho jiste Bordelmama Vyšílková propíchala. Pokud je tedy dítě jeho, nedivím se že je to její největší štěstí, ted nebude muset už nikdy pracovat, protože ji bude živit Kokta, a pokud to není jeho dítě, tak se proslavila (ikdyž ne zrovna moc slavně). Kdyby nebyla Call Girl tak někde ve vidlákově kydá hnůj pod kamarádkama.
-
http://revue.idnes.cz/tehotna-milenka-kokty-ornella-stikova-promluvila-o-miminku-plc-/lidicky.aspx?c=A120821_134433_lidicky_nh
WTF? *8* -
-
*6* IQ tykve !!!!! Víc snad nejde dodat !
-
-
Co ti tykev udělala, že její jméno špiníš touhle kreaturou slavnou přes díru?
-
-
-
Tato slečna je jasný důkaz toho, že když máte kontakty, tak můžete být modelkou s jakýmkoliv vzhledem. *12* Tady je krásně vidět její pravý vzhled:
http://revue.idnes.cz/tehotna-milenka-kokty-ornella-stikova-promluvila-o-miminku-plc-/lidicky.aspx?c=A120821_134433_lidicky_nh *11* -
Holka, když se na Tebe podívám, vytane mi na mysli jeden klip od Rytmuse, v němž ústřední postavu hrála Agáta Hanychová.
-
Příběh číslo 2. :
Když Ornella fotila v Itálii (Milano), tak se o ní zajímal jeden fotbalista, to víte, já na fotbal moc nejsem, ale jmenoval se Kaku, nebo Koku, já přesně nevím. Říkal, že Ornelku miluje a že si jí chce vzít. Ale ona je ještě mladá a musí dokončit školu.
autor výroku: Monika Štiková -
-
Blessing Kaku je nigerijsky fotbalista, ktery uz nekope. Ovsem parecek by to byl kouuuzelny hahaha. Verim, ze takove koste na toho nevzhledneho cernocha nohy roztahlo, nicmene skoda ze jsi ji nepribalil do ranecku a neodtahl sebou domu do nigerie. A pani Stikova starsi, kdyz ma tolik penez, mohla by navstivit nejakeho stylistu, aby cesky narod nemusel koukat pri kazdem pokusu o zvyditelneni se na tohle odbarvene prasatko, ktera svuj nevkus se snazi prekryt zackovymi doplnky, ktere si ovsem pujcuji s Ornellkou. Tudiz maji dve kabelky a ty se objevuji na vsech fotkach. *1* *1* *1*
-
-
Nejsem si jist, měl hrát za jeden z Milánských klubů
*5*
-
-
Tak tento příspěvek mě opravdu pobavil, to fakt píše Monika Štiková nebo nějaký recesista?
-
-
Píše : ANONYM ... je to napsáno vlevo nahoře
Pak následuje pořadí uveřejněného příběhu
Poté příběh samotný
Autorem je myšlen ten, kdo tento příběh v minulosti vyřkl, já jej pouze uveřejním a prohlašuji, že jsou to vše příběhy, které jsem z huby (slovo ústa se mi příčí použít) Moniky Štikové opravdu slyšel.
..............................................................
Je to jednoduché a vyprošuji si jakékoliv spojení s touto rodinou, jak jsem zde již několikrát napsal, jsem normální a ne mentálně zaostalý, takže nemůžu tudíž patřit do kteréhokoliv části této stupidní rodiny. -
B je spravne- recesista;)
-
-
-
Milí dospívající a mladí lidé,
važte si rodičů, když Vám dají přes hubu, že jste přišli pozdě, a b*z*rují Vás desetkrát denně. Představte si, že byste měli doma rodiče distributory jako Ornella Štiková nebo Kristýna Pumprlová. Tak a teď těm svým dejte pěkně pusu a mějte je rádi. *14* -
Vážení přátelé,
nesleduji šoubyznys, neb je to vše o ničem.....ale toto mě chladným nenechalo, jsem muž a ženy se mi samozřejmě líbí. Ovšem toto se ani ženou nazvat nedá, začněme pohledem na její matku, této hloupoučké dívenky.
Matka, ( ač mám k ženám staršího věku úctu a mám mezi nimi mnoho přítelkyň ) tato matka je katastrofa sama o sobě, stárnoucí hybridita, která jenž se sama nechytla v šoubyz, tam mermomocí procpe dcerunku, anž je blbá jako tágo a o kráse by se dalo dlouho polemizovat...neuvěřitelný shluk blbosti, imbecility, drzosti a především bezcharakternosti.
Pan Kokta je s prominutím blb, že na něco takového vlezl, Gábina sice není hvězdou, ale jeví se alespoň jako žena, a ne jako tenhle trotl v závěsu ještě trotlovatější matky. Pokud tyhle dvě zrůdičky nemají smysl pro fair play, tak je mi pana Kokty, ač smočil, upřimně líto, protože tyhle dvě hyeny, jdoucích především po penězích ho rozsápou. Takže držím pěsti Koktovic a Partyšojc, před touhle bezcharakterní smečkou penězohamižných idiotek!! *12* *12* *12* *10* *8* -
Inu - když nic jiného nezbývá, je třeba se zviditelnit takříkajíc "přes frndu", aby si jí někdo všiml. A je úplně jedno, že to nedělá pro peníze, protože jich má jejich rodina dost. Každopádně jsem se dlouho tak dobře nezasmál jako když čtu "horké" novinky o této Kelebritě....
-
ahoj Ornello, měla bys jít pracovat na poštu a poznat trochu život, potom i snad v posteli budeš lepší a nebudeš se hned rozmnožovat za účelem zisku. Nic Ti nepřeju ani si nemyslím že bys byla v posteli nějaká dáma, ale až budeš starší a rozumnější slečna pochopíš že jízda autobusem není špatná a budeš se na ní pravidelně těšit.
Budeš prosit aby ti lidé pomohli s kočárkem do autobusu a budeš se na ně usmívat a každý večer při modlitbách prosit pána boha za odpuštění, ale dle mého dnešního rozhovoru s Ezechielem...