-
"Podejte si ruku s JÁ a běžte do Bohnic."
Jdeme za Tebou chceš pomeranče nebo koláče? *4* -
Omlouvám se všem slušně diskutujícím, ale toto stojí za přečtení:
http://www.super.cz/154369-mama-stikova-se-omlouva-urazeni-chudiny-jsem-nemyslela-vazne.html
Já jaké "chudina" s příjmem "pouhých" 20 hrubého měsíčně (kolik takových je, že nemají ani toto a někteří vůbec práci, protože slušná ani jiná práce není!) vzkazuji mámě Štikové- jdi do háje a najdi si sama práci, která Tě uživí a vzpamatuje. Hraješ si na něco, co nejsi, nebyla jsi a nikdy nebudeš! Jsi ubohý a trapný snob bez kapky inteligence. A promiň, že Ti tykám jsem zjevně starší než Ty a zažila jsem spustu vzestupů a pádů. Proto je mi za Tebe a Tvoji rodinu trapně.
Fuj !!!!! *10* -
Její maminka neví kolik domů mají,zato přesně ví kolik amantů této
bulvární prostitutce strčila do postele ! -
-
Jak to můžeš vědět? Asi často kupuješ Blesk, že tady tak chytračíš jak nějaký prezident? *1* *1* *1* *1* Ornella má takový lidi jako ty víš kde......somráku s kočkou...... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Tak ty se jí zastáváš jo? Jak můžeš!
-
-
Clarisa je z rodiny nebo přimo jedna ze Štik, dělá tady osvětu těm sockám celou dobu.
-
-
-
Jak to můžeš vědět? Asi často kupuješ Blesk, že tady tak chytračíš jak nějaký prezident? *1* *1* *1* *1* Ornella má takový lidi jako ty víš kde......somráku s kočkou...... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
OMG... jaká osobnost??? to proto,že je každej den v Blesku se svym deníčkem?? :D
-
ahoj ornellko...mela jsem te moc rada,ale stylem jakym se prosazujes ses mi uz zprotivila...muze zato urcite tvoje matka,ktera je podle meho iniciatorem vseho...myslim si, ze pepa te mel kdysi moc rad,dokonce si myslim ze mel v planu kvuli tobe opustit i gabinu,ale ty sis to s temi svymi vystupy vsechno pokazila...myslim si,ze se za tebe ted i pepan stydi,protoze co vy s mati delate je opravdu narez...takhle si chlapa neudrzis,ale spis ho od sebe odezenes...alexandr, je velmi krasne jmeno tak to nepokaz a nemen to na jine uplne otresne jnemo. at nejsi pro smich jeste vic a at mas aspon chlapecka s krasnym jmenem...
-
Pepa Kokta hlasitě chrochtá,"jen Ohnellu,jen Ohnellu,vezmu si za ženu !" Sele mu porodí a za pár let ji stejně jako předchozí manželky vyhodí.To až si najde opět další mladší model,který ještě nestačil
vojet ! -
Pro Clarisku - taková vzpomínka
"Clariska(anonym)
Musím se zastat Ornelly, slyšela jsem o ní , že má velké srdce a ráda pomáhá starým lidem ( i s Pepou spala v podstatě ze soucitu ), proto nerozumím proč jí tak všichni závidíte? Závidíte jí krásu, slávu a vznešenost? Hmm.. tak to jste opravdu ubožáci!
18.1. (37 dnů)
vlákno reagovat" -
-
Až na to baby,že tohle jsem nepsala já, ale ta falešná Clariska. Za tohle já bohužel nemůžu, že si nějaká bohnická pacientka krade můj nick. Takže máš pech zlato. *3*
-
-
Spíš ty máš pech, co jsi za trdlo? si tady píšeš sama kráááávo!!
-
-
s tebou se vůbec bavit nebudu, vooooooole.
-
-
no tak se prosím tě se mnou nebav))), tady hlídáš tvl kolik za to bereš , nebo to máte vy huuurvy peroxidový po hodinách, napiš jakej máte rozvrch hodin - píše i ta nejmadší oteklá bečka , nebo jen maminka s tatínkem a dementní dcerkou ,, anebo ještě někdo jiny? myslím že na 3 lidi jsi tady dost času , typuju to na víc asi máte nějaký kamarády ktery vám pomáhaji))))))))))))))))))))
-
-
Blesk nečtu a ani nemusím, dokonale se bavím nad komentáři, které zde píše Clariska no.1 a no.2
-
ANO dobrý postřeh JK dobře napsáno, když už nic ze sebe nevypustí/nevylžou , tak alespon ty prásátka laikujou, jojo je to zadarmo a musejí se nějak projevit...
-
tak ty seš vážně magor *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
Milá zlatá a všichni ostatní nechte Ornellu už napokoji, že vám to za to stojí?? *1* *1* *1* *1* Jen závidíte ubožáci, věříte všemu co napíše BLESK?
-
..a když tady falešná clarisko všem píšeš proč zde tak pláčou , líbí se mi na tobě , že i když nemáš co napsat , tak to tady hlídáš *2* , a alespoň dělaáš LAIKY- jsi vážně trdlo, ty musíš být Štiková, takový blbosti totiž můžou napadat jenom vás...prosím tě hlídej, a dávej pozor aby tady někdo nenapsal něco konkrétního , mlž a fejkuj dál - nikdo na nic nepříjde *1*
-
Ty jsi celkem sebestředná, o jakém pláči tady mluvíš, jediný kdo je k pláči jsi TY - falešná clarisko, já bych se klidně ornely zeptala , ale ona se konkrétních otázek bojí, proto si všude píše sama i na vlastní diskuze, ta povedená rodinka se celá klepe strachy aby jim někdo nenafackoval, tak tady falešná clarisko nepiš takový plky- vždyt přeci sama víš nejlépe jak to máte, aneb DISKUZE U ZOUFALCÚ
-
Na to se zeptej přímo Ornelly a ne mě. Pláčeš na špatný adrese. A pochybuju, že jí budeš stát za odpověď. *1* *1* *1* *1*
-
Nic si z toho nedělej to byla zase ta "falešná Clariska" *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Asi tam ty nicky půjčujete.
Hlavně berte léky jak máte. :-)))))))) -
-
Já z Bohnic nejsem, ale tebe by tam měli vzít jako akutní případ. *15* *15*
-
-
tady píšete celá famílie na směny ? prooč..máte nějaké komlexy , že si tady děláte rodinou diskuzy , se bojíš že se na vás něco proflákne, nununu
-
-
-
-
-
Tak už to video s nahou Ohnellou na blesku asi smazali..ukazovala polonahá vemena..nebo byla v plavečkách,trojúhelníčkách,která ty její cisterny nemohli pobrat..Byla to nechutnost,vypadá jako by čekala osmerčata,a ještě se vystavuje..
-
-
video už je zpátky i s jejími visáky ! *1* *1*
-
-
hahahaha *1* *1* *1* sakra to je sranda si tady ty komenty číst *1* hele když chce být někdo v čr slavnej tak prostě musí souložit s Koktou a spol a rozbíjet manželství atd. atd jinak se tady neproslaví (až na pár vyjímek).....u nás je to všechno o penězích nebo o šuk*ní....tato osoba je toho důkazem...doufám jen že když se chce proslavit tím že ji zbouchnul nějakej páprda tak se o to dítě alespoň postará
-
tak sem si dala snahu a vlezla si na profil Partyšky, Hanychový a Gavriely všude jsou ty komentáře svým způsobem stejný- štětiny, cou.y, dě.ky,apod. takže si holky vážně nemůžou nic vyčítat... kdyby to bylo opravdu na lidech, koho chtějí v televizi a v novinách vidět, tak si už neškrtnou.nebo si snad myslíte, že si 80letý děda kupuje blesk, aby si v něm přečetl jak holka ve věku jeho pravnučky, veřejně prohlašuje, jaký byl sex s o 35let starším mužem? ale ono těmto matracím pro muže brzy odzvoní...