Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2837 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeji vam abyste trpěla ještě více né však proto,že jste si začala s ženatým mužem,ale proto,jak jste se chtěla mediálně zviditelnit,docílila jste jen toho,že vás nesnáší celé Česko *1* nic víc nic míň!!!Nemáte IQ ani 15 leté holky!
    Tak že teď budu ráda číst komentáře na FB i na Novinkách jak je vám zle *1* s radostí a úsměvem *1*
    • Naprosto s vámi souhlasím, ale budte si jistá , že kdyby jste tu lůzu znala osobně . ..EVO, to si snad ani neumíte představit, ale váš přízpěvek sdílím víc než 100%.. a nejlepší na tom je že to tady píšou ti lidé kteří s nimi mají to čest je pravda..katastrofa
    • Když se u nás mohou zviditelnit takové ubohé nuly jako třeba Agáta Hanychová, která už musí na Čechy vystrkovat holej zadek, aby si jí vůbec někdo všimnul, tak mě nějaká Ornella Štiková nechává naprosto chladnou. Navíc mezi těmi slavnými se najdou i horší lidi než Ornella, jen to uměj dobře ututlat.
      • Aby ses nám Clarisko samým chladem od vzteku nerozpustila. Co je Ornela zač už jsem si stačila udělat obrázek z Tvých komentářů. Je mi na blití z ní i z Tebe. Celebrito!!!
      • Paní Clariscco předpokládám velmi správně , a tady už to dost lidí napsalo , že si sem píšete sami Štiky - jste fakt blázni a mogoři!! přeji vám jen to nejhorší a souhlasím s pisálky co tady píšou a pomlouvají vás - tě ty stará iiidiotko štiková/mikušková
        • přejte a bude Vám přáno, paní Deniso. Doufám, že chápete, co tím myslím.
          • .........řekla stará štiková!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
            • bude ti přáno a taky budete moci pást svou dcerku.............to se ti povedlo clarisko štiková)))))))))))
  • Vážená slečno/paní Ornello.
    Včera v čekárně u zubaře jsem nahlédl do žumpovních německých, česky psaných novin Blesk. Kde jsem si přečetl Váš žumpovní příspěvek směřující k č e s k é m u prezidentovi Miloši Zemanovi, o kterém jste se dočetla v zahraničním tisku, že to je silný kuřák (na rozdíl od stařičkého knížete) a opilec (na rozdíl od trvale spícího knížete).
    Tím jste potvrdila, že souhlasíte s tím, že láska a pravda vítězí nad nenávistí. Kolikrát jste viděla pana Zemana opilého (kolikrát pana Kalouska)? Já jsem měl možnost vidět pana Zemana několikrát a vždy bylo jeho vystupování noblesní (na rozdíl od jeho popisu v různých německých česky píšících novinách). Je pravdou, že hlupákům dovede dobře odpovědět, i když někdy přehnaně ironicky.
    Bylo dobře, že jsem následně odešel do zubařského křesla, takže mé bolestné pocity, přestože byly o trochu nizší než z pročtení Vašich fantastických rčení, mi pomohli překonat mé traumatické znechucení z Vašeho výronu.
    No, alespoň jsem si udělal obrázek o genialitě českých jakoby celebrit.
    Neuvažovala jste někdy, že některý Váš orgán, nejlépe mozek, darujete po Vašem dlouhém životě (ten Vám upřímně přeji) k hlubokému zmrazení a následnému rozemletí na prášek, který pak byl podáván na vyžádání vybraným zástupcům elity národa a světa.
    Mezitím jistě stihnete napsat několik hlubokých pravd do intelektuálně vynikajícího Blesku.
    Plebejec Josef
    • Skvele, skvele, skvele! Naprosto souhlasim, ze takova pi.a si dovoli komentovat kohokoliv!! Sama je hovn. v trave, ktera se " proslavila" jen tim, ze roztahla nohy jednomu o trochu vic znamemu slizounovi a tot vse. A ted si tady verejne blije ty svoje rozumy! Nechapu! A propos- vcera jsem roztahla nohy Jardovi Polívkovi, tak prosim pokud to cte nekdo z duchaplnych bulvaru, at o mne taky zacne psat, at jsem taky " slavna";).
  • Je to p...a *16*
  • Vy je tady pořád drbete a přitom ani nechápete, jakou jim tím děláte radost, když se o nich pořád mluví. Vy si myslíte, že jim uškodíte, ale spíš jim pomáháte k větší publicitě a popularitě. *15* *15*
    • Hele ty dylino prastena, kdo ji tady resi nejvic, jsi ty! My jen rikame holou pravdu!
      • Já ji neřeším, dilino praštěná, řešíte jí tady pořád vy, máte tady všichni chorobu Ornellománie..... *1* *1* *1*
        • Nejvic komentu k te pi.e mas ty, projed si diskusi;)
  • Tak to je konec!!! Smazali nam prispevky! To je sila! Proc asi, ze? Z toho je jasne, ze to byla pravda a Mikuškové se to nelíbilo!
    • Charlotko to je teprve zacatek:) Mikuskova se z toho ... pravda a lez zvitezi nad láskou a nenávistí!!!
      • Evzenku ahoj!!! To je nespravedlive! Hlavne, ze ta kr.va se porad ohani Havlovou frazi- pravda a lez zvitezi nad nenavisti a lzi- to jsme to dopracovali. Clovek uz ani nemuze rict, ne svuj nazor, ale PRAVDU! Mikuskova to nedala, protoze vi, ze to nejsou kecy, nybrz fakta, tak co prihodime jeste?;)
  • Vážení přátele, je celkem s podivem, že na této diskuzy s vymyšlenými osobními udaji, které jsou sem vloženy "někým jiným" než samotnou O.Štikovou existuje cenzura....zvláštní?? .ani né. .. Pravděpodobně se paní Mikuškové nelíbí co se zde o ní píše anebo v osobnostec CZ mají problémy z konkrétních příběhů,které jim berou kliky, proč jsou tyto pravdivé přízpěvky mazány???? Naštěsti jsou tyto konkrétní přízpěvky archivovány))))))))) Zdravím paní Mikuškovou a osobnosti .cz, která musela mít velké nervy z našich přízpěvků, že je raději nechala odstranit. Včem je problém , bojíte se pravdy ?? JAKUB
    • Všichni kdo viděli toto diskuzy během posledních cca 7 dnu viděli co se zde stalo- diskuze se ocitla díky konkrétním informacím na mrtvém bodě, možná to vadilo "osobnCz" - čímž porušují v postatě porušují jakkékoli zásady o vkládání informací. Tyto info neobsahovaly nic co se nezakládá na pravdě.... SOUHLASITE??? evžene,jk,charlotko, petře??? Kdo má zájem na tom , že přízpěvek o různých dluzích a konkrétních-pravdivých info o rodině těchto podvodníku byly smazány. Osobnosti cz, bojíte se , že by vás paní Mikušková mohla právně napadnout za to , že dáváte možnost lidem , kteří je osobně znají sem vložit svojí osobní zkušenost s nimi...i když jak jsem řekl , konkrétní přízpěvky jsou archivovány, takže bych vám v rámci rovných možností doporučil , další informace již nemazat-není to fér. Anebo zde napište a vysvětlete z jakého důvodu se tomu tak děje, abychom věděli co psát můžem a co né. Díky ještě jednou Jakub. A jen doufám, že v rámci slušných vztahů nedeaktivujete moje PC k vstupu na Váš úspěšný portál.
      • Já nevím, že vás to furt baví řešit tuhle rodinu, pitvat se v tom, jestli mají prachy nebo ne, koho znají a neznají, co kde řekli a neřekli, co všechno vlastní a nevlastní atd.
  • tak sem se teď dočetla, že Ornella radí dívkám, že chlapi pod 30let jsou nezodpovědný,nemají jasnou představu o životě,atd. takže nejlépe nějakýho od 35 až po dokud leze, protože ty mají asi jasno? Tak kdybych se tímhle měla řídit, tak zbalim chlapovi kufry a mazej, ještě ti nebylo třicet a jsi jen o 1,5 roku starší jak já, nejsi vhodný. To že chce rodinu a pohodový život je asi pubertální rozmar... ono je těžký najít bohatýho podnikatele pod 30let, proto ty její stupidní rady
    měla by napsat knížku: rada mladým dívkám, jak zbohatnout a nenadřít se u toho.jako ilustrátora Urbana a Trnky Brnky upadnou do zapomění
  • http://www.youtube.com/watch?v=gFlyI1P2Gpg opakuji!!!! je zábavné se na to stvoření hloupé dívat *1* *1* *15* *15*
  • Orni, jsi skvělá!!!! *3* *3*
    • Hele Ornelo, buď ráda, že budeš mít zdravé dítě. Nám všem je absolutně jedno , s kým je máš. Těš se na ně, vem si půjčku na výbavičku, vyřiď si dávky v hmotné nouzi a hlavně už nelži a nehraj si na něco, na co absolutně nemáš.
    • Clarisko, být ty chlap, mít na účtě min. 3 mil.Kč(jak se sama nechala slyšet, že pod tuto hranici by nešla), tak jsi ideální partner pro Ornellu.... *1*
  • Udivuje mne bohatství rodiny Štikových. Ornelina babička z otcovy strany pochází od nás z Blatné a víme že hlavní podnikatelská činnost Štikových je novinový stánek na letušti v Praze. Zde v Blatné začali podnikat s pizeriií a kadenictvím. Zkrachoval, a zústali po nich jen dluhy. Díky nim přišla babička (paní Krejnická) o svoji polovinu rodinného domku. Z ného osobního jednání s paní Štikovou mám dojem, že
    se jedná o ženu od kolotoče, nebo z jiné podobn branže.
    • Abych poznala, že je Monča od kolotočů, na to na mě nemusí ani promluvit. Fakt kolotočářka už od pohledu.
    • do prd..le, proč většina mrch musí mít geny u nás na jihu...
      to je jako ta megera co nechala zabít manžela a tři policajty a svedla to na muže a teď hnije ve vile v Protivíně a užívá si za státní prachy s politikama a senátorama,pí. Jů.ová...
      beztak tam bude mezi nima taky nějaká přízeň
      A fandim Evženovi a Petrovi, jen tak dál,tohle Trnkobraní se mi líbí, člověk se zasměje nad tupostí téhle rodiny, že si mysleli, že jim ta lež projde...
    • Petre, taky mas pravdu;), meli kadernictvi a moje kamoska u nich delala, doted ji dluzi penize!!;) Honorace? Ale hovn.!! Navonena bida a jen se divim, ze maji tu drzost vylezt na verejnost a do medii!:)
    • Oni jsou htparáda mindráků! Chtějí být milionáři - ale nikdy jim to nešlo ! tak o tom alespoň lžou , v podstatě se za sebe stydí , je to logické - jinak by přeci o sobě tak nelhali! Fotr je taxikář a máma je ex-K..rva, a hrají si na hogo-foggo!!)) A vydávají se za jiné lidi , proč asi že ano, dáva to logiku!! Jinak konečně někdo rozumný zde napsal pravdu - myslím tím Evžena a Petra - BRAVO -znáte je oba dva, nejste žádné slípky , které z této lži dělají babinec , BRAVO KLUCI !!! ANO JEN TAK DAL!!! *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit