-
Klikám protože fandím
. -
Pracují na vrátnici a prodávají děti obtloustlým dědkům s velkýma ušima
sorry Kokto -
Peroxidový strašidla
Diplomati z planety Kuplířina -
Fuuuj hnuuuuj
Staraa mladaa všechno to jsou kurvyyy -
.
Diskuse o hooooooovnech -
Podvodníci a prostitutky
Retardi obtloustlý, lháři a zoufalci -
Zde diskutuje rodina Štikojc sama se sebou , tak podvodníci to jsou to už všichni víme ...
A malý retardovaný holky -
Falešná Clarisko a Moniko Š., vy jste z pomocné školy?
-
Ornela je ichtyl . *12*
-
-
Ornellka ukazuje obyčejným lidem jak se má správně žíti, ona je z katolické rodiny a již od dětství se pohybuje mezi váženými lidmi a jestli je trochu duševně zaostalá, tak to vás neopravnuje k tomu jí urážet..však si časem zvyknete až se stane herečkou a bude kandidovat do voleb tak všichni uvidíte. Drž se Orny , Gábina to neustojí a ty jí zničíš a Pepa se k tobě vrátí.
-
-
Jo tak správně žít jo? Od kdy katolici uznávají odtržení otce (živitele) od rodiny a dětí? Co to sem píšeš za srance? Ty strupko *1*
-
Ornella neukazuje, jak žít. Prostě ji zbouchnul nadrženej Kokta a ona to práskla veřejně. A co? Si to měla nechávat pro sebe jako sladké tajemství? Vždyť ona řekla pravdu - že je těhotná s Koktou a za tu následující lavinu můžou média, která to začala hned rozmazávat. Já se na ní nezlobím za to, že řekla pravdu. Směšná je tady Gábina, která chtěla zažalovat holku, že je těhotná s jejím záletným mužem. Si ho holt špatně vychovala během těch let.
-
Ne že to Gábina neustojí, Gábina to vážně neustála, ale to bylo jasné hned.
-
Clarisko, začínám uvažovat nad tím, že duševně zaostalá jsi ty, po tom, co čtu některé z tvých názorů. Do voleb může kandidovat horem dolem, tam se dere každej druhej blbec, proč by taky ne,když vidíme, co tam všechno za trotly sedí. Na DAMU se taky hlásit nemusí, je dobrá herečka a komediantka od přírody (sama její matka to řekla). Nás neopravňuje dělat spoustu věcí a přesto je českej lid dělá...Ale ona je případ sama o sobě a kéž by jí bylo z hůry dáno nějaké to IQ navíc, aby si uvědomila své činy a přečiny a stáhla se a nevylézala...
-
-
Jenže ten příspěvek jsem nepsala já, ale ta druhá falešnice.
-
-
začíná vychytávat tvůj styl vyjadřování, asi bude lepší změnit nick.taky sem si ho už před nějakou dobou změnila,páč sem si dovolila napsat svůj názor a zjeb...li mě tu na dvě doby...
-
-
-
*1* To se máme prodávat? Vyřvávat, že máme rizikové těhotenství a při tom chodit po kasinech? Pokud je duševně zaostalá, těžko se dostane na DAMU a kandidovat může leda do soutěže o největší 3,14ču. To si holka pomůže, že si uváže na krk starého chlapa. Pohybovala se mezi váženými lidmi... to jako tím, kdy její matka uklízela na konzulátech nebo když seděla na vrátnici na jedné VŠ?
-
-
-
proboha co jsi to za neandrtálce.jak se můžeš fotit nahá.to je ale nevkus *11* *12* *16*