-
Moniko vím že jsi on line, hale ty musíš mít celkem velký strach co?? Až se to všechno provalííííí, ale ty máš plán uniku, že ano... jako vždy a všude... tě to musí celkem nervovat neeee?? A celou ti tvojí podvodnickou rodinku však ty víš a už se klepeš))))
-
jaký mateřství, ??? ten polštář pod svetrem?? To tlustý vystrčeny břicho a ty tvarohy co nosí v podprsence měla již v 17 letech a to snad těhotná ještě nebyla ???
-
Pravda a láska zvítězí, Ornellko neboj Gábina to neustojí a smekne před tebou ! Tvoje krása a inteligence všem těm dělnickým darebákům nedá spát. A ty Ornellko budeš nakonec blahořečena a obyčejní lidé ti budou děkovat a gratulovat k tomu co jsi vše ve svém životě dokázala. At ten dědek platí když se nechal zblbnout. A neboj Pepa tě bude ještě prosit aby mohl být s tebou. Papapa puclíčci
-
-
A ty jseš taky uplně vylízaná, jste tady celá ta vaše špinavá familie,a vzájemně se tady podporujete a myslíte si že to má smysl.
-
-
Až to vezme za správný konec, bude vystupovat, tak jak mladá dáma má, bude např spolupracovat s nějakou nadací a pomáhat lidem, člověk možná časem zapomene na to, čím se nám dostala do podvědomí a na těchto stránkách se postupem času budeme setkávat s minimem kritik a urážek její osoby. Ale dokud bude urážet,popichovat a hrdě vystavovat svou poctivost-nepoctivost celé republice, nevymácháná ústa vydávat za sebevědomí, tak ti, jenž se zastávájí a tvrdí, že jí lid nechce v dobrém světle vidět, se bohužel té změny jen tak nedočkají. Jediné dobré, co na ní zatím já shledávám, je jak bylo již řečeno, její svědomité mateřství...
-
-
Co to je za kecy? Na co si hraješ Štiková? Co to tady píšeš ty nulo! Nemáš ani maturitu a kecáš tady blbosti, z té malé děvvvvky žádná dáma nikdy nebude - je tvá dcera ty stara šllappko! Nikoho vůbec nezajímate, jen pár retardu a celou tuto diskuzi si děláte sami pod různými FAKE profily, Moniko jsi stará šlaapka a ty to víš, divím se , že tvůj chlebodárce Blesk , to ještě nezveřejnil. . .asi časem ,děěvko stará peroxidová
-
-
Nic proti milá slečno, nemám se Štikovými nic společnýho, jen reaguji na to, jak se jí ta druhá Clariska a KissMiss zastávají a pláčou nad tím, jak jí lidé v dobrém světle vidět nechtějí.Proto jsem pouze uvedla příklad, jak se může celá situace změnit. Kdyby ste si přečetla řádně celý můj komentář, kde uvádím, že má nevymáchaná ústa,že ze sebe dělá obět chlípného svůdníka, psala byste možná jinak...
-
-
-
Po Natalii Sadness se zviditelnila snad ještě hloupější osoba !
-
-
Kdo to je ,copak dělá ? *5*
-
-
Před dvěma lety dotazníky..jsou na youtube..Dnes má prý už jen
silikony a to je jí 17 let !!
-
-
-
Slečna má sebedestruktivní sklony, dělat ze sebe národního osla *1* *2* a dobrovolně *8*
-
Dobře, at si vypráví, že čeká dítě s Koktou, jestli je to pravda, proč to neříct. Ale pomlouvat a sprostě se vyjadřovat o umělcích mi přijde dost pošahaný. At si povídá a svym harantovi, ale na nic jinýho prostě nemá nárok. Kdyby něčeho dosáhla a byla skutečně obdivovaná, tak proč ne, ale takhle? Prostě a jednoduše si nevidí do pusy!!!
-
-
Nečeká je tak vyžraná *12*
-
když to řekla na plnou pusu veřejnosti tak to nejsou pomluvy.Je to od ní docela drzý ale když má takovou kuráž je jí přáno :-)
-
-
Clarisko ty máš zcestné staromodní uvažování, ty jsi babička Ornelky?
Každý vidí, že ta holka je úplná kraáva tak co řešíš???
Nikdo to tady stejně nečte jen ty sama!!!
V sexu vždy záleží na ženě, tak nedělej jako kdyby Ornelu znásilnil! Asi ji taky obdaroval za ten sex, tak se to s milenkama dělává!!!
To co tomu pánovi udělala jí on nikdy neodpustí.
Tak nehraj !!!!! -
-
No jo, vy chlapi jste si všechno uzpůsobili podle svého, abyste ze všeho mohli vyklouznout jak neviňátka a všechno házíte na ženský. Cožpak tohle je symbol chlapství? Pravý chlap se přizná ke své chybě a nevyhledává únikový cestičky, aby nakonec mohl všechno hodit na ženskou. Taková je pravda Evžene....
-
-
No jo no vy chlapy jste všichni nevinní uplný chuderky...tss ...tohle sí říkej do zdi Evžo tu to bude možná zajímat :-)....
-
-
Já jsem ale žena trubko! *1*
-
-
hmmm nevim kdo je tu trubka když si dáváš jméno Evžen ...bud si ho změn nebo si nech příšít párek ....*1* *1* *1* *15*
-
-
Drahý tranvestito Evžo(nebo spíš Evženie)....jedinej kdo je tu pošahanej si ty retarde:-))) hmm ale ona o sobě neříká že je chlap ....a jak ty mužeš vědět že lže(asi seš zase nějáka chcíplotina)Lámej si hlavu se změnou pohlavý a ne s Ornellou ju..pa *15* *5* *3*
-
Trubka obtloustlá jsi ty, když všemu věříš náno pitomá..ty jsi pošahaná debilka, nebo možná Ornela, ta lže o sobě veřejně, tak mi jde příkladem
*2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
-
-
-
-
Cože, dodržovat manželský slib je staromódní? A odkdy prosím tě? Kokta měl říct ne, když je ženatý, i kdyby ho Ornella sváděla od rána do večera. Takže na ženě ani na tvých blbých kecech nezáleží. Říkáš to jen proto, abys ku.....a Koktu očistil, ale těmahle hloupýma kecama se ti to nepodaří. Copak chlap je něco jinýho, on se tomu chtíči nemůže bránit? Ale může, když chce,stejně jako žena....tak to všechno neházej na ženský. Ale co se divím, jsi úplně běžnej chlapskej primitiv. Házet všechno na ženský, to vám jde dokonale. Vy nejste chlapi, ale slaboši. A přezdívku chlap používáte jen proto, abyste si zvýšili to svoje zamindrákovaný ego. Jen málokterej chlap je opravdový chlap. A pokud by Kokta řekl ne, tak by byl chlap i on.
-
-
Kokta ale všechno platí, muže si to s gracií dovolit, takže muže šuukat koho chce a třeba dalších 10 ornel najednou!!! a ty všechny ornely by měly držet huubu, protože za to berou peníze nebo dary. A věřím že pán Kokta bude velice štědré milovník.
Tak to prostě chodí babičko Štiková! A s tou holkou nebude, muže mít daleko atraktivnější a hlavně inteligenčně na jiné urovni než je peněz chtivá Slečna Štiková. Daleko starší ženy jsou krásnější než tato. *3* -
-
Tak když potom taková Ornella otěhotní, tak ať se tomu tupej Kokta nediví. A ať platí dál jak mourovatej.
-
-
-
-
Ornellko, přeju ti krásné a zdravé miminko a hodně štěstí do života. Zasloužíš si to!
-
-
Ornelko, já jsem tvá tutovka, stojím vždy při tobě, sleduji to tu celé a dělám že tě má někdo rád, tvoje babča Clariska
-
-
*7* *6*
-
-
Ornelko pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, věř a uvidíte i babička *1*
-
asi tak to dítě za nic nemuže.
-
-
Kiss miss ty jsi sestra Ornelky? Źádné dítě není blbko, má tam polštářek *15* *15* *15*
-
-
myslím že Ornella si nic vycpávat nemusí narozdíl od tebe Evžo:-DDDD
-
-
Podle tvý mluvy je ti patnáct a jsi mladší sestřička pumprlíček *15* *15* *12*
-
-
..a podle tvé mluvy seš asi jenom nějaky zaostalý pako co nemá nic jinýho na práci...a ty si myslíš že Ornella by psala na takovýhle stránky zrovna tobě ???ta by si o tebe ani boty neotřela :-D
-
-
-
-
-
-
Až se Kokta rozvede s GP, tak si Ornellu vezme, to je tutovka. Ti dva se prostě mají rádi,v tuhle chvíli to ale nemůžou dát veřejně najevo. I když třeba po sobě plivou špínu a chovají se k sobě jak cizí, tak je to jen na oko.
-
-
Ty jsi bába tutovka, sedíš u počítače , píšeš blbosti a nestačíš dělat meltu, hádáš se tady , píšeš ...
Musíš psát co??? *1* Střídáte se celá rodina Štikojc že? *1*
-