-
týrání !!! :http://www.super.cz/169598-chudak-quentin-ornella-stikova-synacka-prevleka-za-tygra-a-kravicku.html *15* *15*
-
-
Tak tyhle oblečky nosí spousty dětí a jejich maminky jsou normální ženský. Ségry malá měla zimní obleček a-la růžový medvídek a byla k sežrání. Ovšem u Ornelly známo,ta to bude přehánět a ty dupačky vzhledu kravičky by měla obléct sama sobě...
-
-
Tak Orní,jaký to je,když Ti chlap zanáší??? Už víš jak bylo Partyšce,když se o Tobě dozvěděla??? Stejně jako té před a před a před,atd. A Ty budeš jen další podvedená, sklízíš, co si zasela... Jo a mimochodem,sice je ta nová prdelatá,ale furt má do sebe víc než Ty...
-
-
Od jisté hodnoty IQ člověk nic nevnímá a nehodnotí..............
-
doufám,že bude zahýbat často,aby si věděla jaké to je a neměla klid ve vztahu !!!!!!!!!!!
-
no nemám slov je to opravdu p.ča a ješte mluvi jak retardovana co čekala kam dala oči vždyt je to starej paprda a ona mlada holka to bylo jasny že bude zanašet a chudak to díte hned co by mi byl rok a dokazala bych držet pistol tak bych se zastřelila co dala tomu díteti za jmeno ? ta holka to nema v hlave srovnany dopadne hodně špatně
-
Sunday,věty
-sklízíš, co jsi...
-boží mlýny...
-vrátí se to jak bumerang
pokud máš paměť, už byly *1* *1* *1* Jsem ráda, že na naše slova došla. -
-
Byly, ale ráda je připomenu, někteří jedinci mají krátkou paměť...
-
-
-
Skočit s ženatým starým chlapem do postele je normální, ale žít s ním před jeho rozvodem by bylo divné! Škoda, že při pádu ze schodů, nespadla na hlavu a nerozsvítilo se ji.
-
-
Mě se to nezdá normální tak i tak(viz. Nedvěd a jeho novomanželka). Tomu maličkýmu by mohl dělat dědu. Dle mě je to zvrácený stejně jako pedofilie. Co je na starým,uvadajícím(Kokta jen chytil druhou mízu) chlapovi,kterýho brzy začne trápit artróza a prostata,přitažlivého. Akorát jeho bankovní účet. Ale ta představa s takovým chlapem,brrr...
A k tomu rozsvícení se- dutá hlava se s větší pravděbodobností rozbije. To je jako by ste chtěla po kasičce,aby v ní byl milion,než dopadne na zem... -
-
Ale představa je to krásná.
*3* *3* *3* -
-
No jak pro koho,opravdu záleží na charakteru. My teď s partnerem žijem z výplaty do výplaty a představa o starém,byť bohatém muži mi opravdu krásná nepřijde. Raději ke mě věkově vhodného,zdravého a milujícího, než stárnoucího záletného a rádoby při penězích...
-
-
Díky,
Vám taky držím palce. V době krize je to docela drsné. Člověk zatne zuby a doufá v lepší zítřky. Mám holky a představa, že by si vzali příklad z Ornely mi nahání hrůzu. -
-
To je právě ono, kdyby se Ornella jen blbě zamilovala a s ostudou zalezla do ústraní,jelikož spala s ženáčem,její poťouchlá matinka toho využila k propagaci své rodiny a k získání slávy,byť je převážně negativně přijímána veřejností. Což jsou i politici,dokud je necháme u koryta,nezbavíme se jich. Stejně tak dokud za nimi budou běhat s foťáky,taky se jich nezbavíme...
-
Sundey, člověk se chybami učí, ani já nejsem pyšná na některá rozhodnutí. Ornela to vzala za špatný konec, na začátku, by člověk řekl, že se holka zamilovala a dopadlo to takhle, ale celá rodina to využila k šílené komedii. Začíná to nudit. Snad se tento měsíc Kokta rozvede a nám přestanou předhazovat, fotky Kokty metr od Ornely a Kokty s rukama na neznámých kráskách, Ornela s bebíčkem a Monika s bebíčkem, K tomu mimino s dudlíkem, bez dudlíku se zavřenými očkami. Já si přečtu jen titulek a ani nemusím číst co tam je. Začíná to rekapitulací čím se proslavila a pár žvástů, jinak nic podstatného.
-
Mi povídej,už jsem dřív psala,jsem pouze tetou,ale ty nejstarší bude 17let,disco jí prej nezajímá,ale špatný kluky(chlapi)lze potkat i jinde. Snad si dá bacha a poučí se z mých chyb,co jsem za léta nasekala a teď musím sekat latinu,aby přítel neměl byť sebemenší podezření na nevěru,minulost je hold rychlá a dohání mě. Tak snad si ty kluky nepustí rychle k tělu a bude se dál upínat ke studiu(na gymplu a téměř samé 1)
A sestra je navíc přísná matka a to,co dopustila(připustila) Monika u Ornelly, za to by jí přizabila a přidal by se zbytek rodiny...
-
-
Sunday, nemyslela jsem na sterého dědka, ale na tu kasičku s milionem, a tu hlavu jak ...
U mně je to podobné, ale teď začíná blýskat na lepší časy, snad bude druhý plat. -
-
Jj,promiň,měla jsem trošku špičku,tak jsem to špatně pochopila...
Jo s tou kasičkou by to bylo fajn. A tobě přeji, ať ten druhej plat dostaneš a nedopadneš jako já. Noční,přesčasy, víkendy a pak akorát zavřihubný. A ještě ukončení prac.poměru,hold jsem si dovolila mít angínu a jít na 4marodit,když se honili kusy,že jsem měla normu několikrát překročenou nikoho nezajímalo. A práce tady v okolí téměř žádná a do drubežárny nechci,tam je to o rozum. Radši dělat chlapskou práci,než makat se slepicema(ženskýma) a porcovat kuřata...
-
-
-
-
-
-
Bacha Orni,pálí se čarodejnice,zdrhej s matkou,nebo tě dostanou. Mě nechávaj být,sem prý hodná "bába" kořenářka
-
-
Větší strach v době pálení čarodějnic by měla mít její kolotočářská matka Monča...
-
-
Ono se to dědí,takže obě...
U nás je to v poho, na mamku si nedovolí,má železnou ruku,zlatý srdce a ostrej jazyk a já vždycky zdrhnu i když kvalitní koště se dneska už špatně zhání,tak nevim jak za 100let,to budu rychlejší pěšky...
-
-
-
Nebudu to psát jako anonym, napíšu to drsně. Ornella je ku...! *11*
-
-
Pro čdrsně? Píšeš pouze pravdu....
-
-
..si nechala přidělat podivně vypadající vlasy a vypasená (v obouch
smyslech slova) Ornella si s ní připila..to je úroveň teda.. :http://www.webmagazin.cz/_okcl2/1366621700_730.jpg -
Ano slysela jsem jak o ni Okamura dost nelichotive mluvil v televizi.Takze Okamura,Kokta a buhvi kdo jeste.A to je ji teprve 20 let.To se ale Ornella spletla.Takovym holkam se nerika modelka ale k....!A myslim,ze Stikovym od jejich blbe povesti nepomuze ani to,ze si budou v rodine davat jmena filmovych hvezd!Ono je to u takove cirkusove rodiny k smichu.Ornella rikala,ze by jeste mela rada s Koktou holcicku.Mohla by se jmenovat Esmeralda.
-
-
Já jsem se včera také pohyboval v diplomatických kruzích a to v příhraniční hospůdce III. cenové skupiny, kde u jednoho stolu seděli štamgasti Slováci, Poláci, Moravané a Slezané. Bylo družno a veselo, jedly se ryby, cejni, pstruzi a sbíral jsem zkušenosti a čerpal informace. Možná si to dám do svého curriculum vitae. Jenom tam kolem nás pobíhal koktavě štěkající pes Rintintín, že prý má hlad, asi se jeho psí máma fena někde zatoulala do lepší psí společnosti.
-
Okamura popírá že by sní někdy něco měl..jinak nepochybuju že prostřídala dost chlapů,na kterých bylo nejvíc sexy jejich bankovní
konto.. -
-
jako nejlepší je,že vztah s Okamurou dokazuje jednou jedinou fotkou,kde stojí opodál jak tvrdý Y. Takových fotek má doma kopice lidí s různými vlivnými a slavnými osobami a netvrdí,že s nimi měli intimní vztah. Můj přítel se zná osobně s Luckou Bílou,nebo Terezou Maxovou a neříká,že by s nimi něco měl...
Ale jak se říká-líná huba,holé neštěstí. U nich k tomu patří, co na tom,že to není pravda...
-
-
-
A jd to tady. Kokta má novou ženskou a rozhodně hezčí než Ornella. Dopadne stejně jako jeho předchozí manželky!!!
A staří se možná budou rozvádět,že by Štikovy došla trpělivost a s touhle boudou na Koktu a lidi nechtěl mít už nic společnýho??? -
-
to je tou změnou tlaku, případně problémy s prostatou a přílišným sluněním
-
-
Ona a modelka?To je snad zert.Nema vubec zadny vkus.Vypada jako holka z maringotky, ktera laka muze at si streli na ty ruze.A jeji postava XXL by ucpala prehlidkove molo.Draha Ornello, to ze nekdo vyfoti na FB sam sebe s odhalenou hrudi z nej modelku opravdu nedela!Nebo zaregistroval ji snad nekdo z vas ostatnich pred tim jejim medialnim tehotenstvim jako modelku.Ja o nim v zivote neslysela ani ji nikdy nevidela.
-
-
Díky ní se může prohlásit za modelku každá druhá holka,která se propůjčila třeba kamarádce za model,že se chce stát fotografkou. Já jsem taky dělala model známému,když začínal a jedna fotka byla vystavena ve Strašnickém divadle,kam měl dorazit ale nedorazil i pan Saudek. A mám tu profil?Nemám! Říkám si modelka? Neříkám!
Ale ona by byla schopna díky matince ze sebe udělat moderní Marii,jen s tou neposkvrněností by byl zádrhel... -
Pá lidí ji možná zaregistrovala jako údajnou milenku Okamury..jako
modelku asi nikdo..
-
-
Proč nám fušuje do řemesla. Nemají na zahradníka, jejich zahrada vypadá podobně neupraveně, jak jejich vlasy....lacině
-
-
Ta zahradu sem neviděla a asi ještě že tak,dle tvé reakce. Někteří rádoby zahrádkáři nám zahradníkům cupujou nervy,viz.jedna paní si myslela,že během léta bude mít ze sazeniček zeď 10x10m pokrytou břečťanem,aby ji nemusela opravovat...
-
-
Vodňanského 2351, Hostivice, okres Praha-západ
Tak si to najdi na mapy.cz
*1* -
-
A co tam jako bude vidět? Jak tam maká parta bezdomovců za gulášovku z místní hospody?
Vždyt ta ...píp... si ani zuby nevyčistí bez dopomoci.
Ta a zahrada? Svatá prostoto ? *7* -
-
Tak to tam rozhodně vidět nebude, protože na té zahradě nikdo nikdy nic nedělal
-
-
-
-