-
nemusím ji.hlavně protože si asi o sobě myslí hodně když je těhotná s Kotkou.a to jenom všude rozhlašuje proto aby si přidala na slávě.fkt mi to přijde ubožácké.ale každej má nsvůj názor a můj názor zní Nemám tě ráda. *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Přijde mi trapné zviditelnit se kvůli tomu že chrápala Koktou a že je s ním ,,těhotná" podívejte se jen kvůli tomuhle je tady už na TŘETÍ příčce a poraila třeba Kristen atd. je to hnusná krysa co se chce zviditelnit a její hnusná máma taky ať táhnou do p*dele a vezmou si tam i to její dítě jen pár lidí tam zná mapu a oni dvě si jí tímhle zasloužili VYPADNĚTE PRYČ VY ZLATOKOPKY VYJEBANÝ!!!!! FUCK YOU
-
-
Ale no tak Evžene, každej ví, že jsi Gábina v převleku, tak už toho nech, běž radši nakupovat předražený hadry a neopruzuj tady.
-
-
Obavam se, ze tohle nebude Partysova;)
-
-
..ctí dát Ohryzele 1000.palec dolů !!! *15*
-
jediný, kdo si na tom posiluje ego, je ten tlusťoch...
-
-
Jestli myslis to sparene prase Koktu, tak pochybuju, ten je ve smrti, ze ho smocil zrovna do Ornelly;)
-
-
Tahni na Moravu Olgo-Path !!! Cuzoooo co si mysliiis chceš přes drzkuuuuuuu , neseeerrrrr se do města a vrať se ke hnoji trapko!!! Nikdo o tě nestojí!!!! Seš zbytecna trapka! *1* *16* *1*
-
Ornela = Clariisa = Paroh = Cundopal
-
CLARISA = Ornela
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
GABINA, že? to je jasný, každý ví co je za K.. *12**12*
-
-
Hnuuusaacii retardovanyy sviiiiněěě *12* *12* *12*
-
Protože Ornelka delallaaa sexytime,ale svedila ji přitom pochvi-cka,a potom se Monika přejmenovala na KUNDOPALL , ale super jméno pro lék na mikozu!