-
POZRAV Z VALACH
Ahoj Oto,nevím zda si na mne ještě vzpomeneš.Bydlel jsem na Šumbarku jako ty a poznali jsme se přes Mirka Vandíka se kterým jsem pracoval na dole Ant.Zápotocký.Je to asi 20 let co jsme se neviděli.Někdy jedu jen tak na výlet do Havířova,projedu ulice kde jsem bydlel,okolo šachty kde jsem byl 10let a člověk si vždy vzpomene na kamarády a lidi v jejichž společnosti se pohyboval.Na Tebe vzpomínám jako na člověka,který si nikdy na nic nehrál a nepovyšoval se že jsi vyhrál olympiádu a že jsi NĚKDO.Vždy když jedu na návštěvu k Mé matce tak vzpomínáme dost často na grilování jehněte a srandy kterou jsme při téhle 3denní akci prožili.Vanďas,Holubec,nosál Zdenek a jeho brácha Jirka.Jenže čas nikdo nezastaví a tak zůstanou jen krásné vzpomínky,které nám nikdo nevezne.Nevím zda si těch pár řádků přečteš,poněvač na tebe žádný jiný kontakt nemám,ale doufám že pokud budu mít zase někdy cestu do Havířova,tak se budu snažit tě najít a zavzpomínat na roky a čas,který tak nějak rychleji ubíhá než tehdy.Ať se Ti Otiku daří a možná někdy ahoj.Vlastik
PS.Byl bych rád,kdybychom to grilování,které proběhlo asi v r.1987 v Hošťálkové u Vsetína zase zopakovali. -
COOL
Ota Zarenba,byl,je a bude vždy BOREC *5* -
Ahoj Oto Zarembo
Souhlasím plně s tvým jednáním,užili jsme si s těma jinýma na 3 v Havířově dost,seděli jsme spolu v jedný lavici na učňáku. P ošli mi svůj emeil, jsem Jirka Byst. Dík a nedej se, brzy se ozvi. -
Vyjadřuji Vám plnou podporu
ve Vašem jednání, ve kterém nevidím na rozdíl od pánů u korýtek nic závadného. Ne nadarmo se říká " na hrubý pytel hrubá záplata". Držíme Vám palce, vydržet !!! -
PŘÁNÍ K NAROZENINÁM
PANE OTO !
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM, HLAVNĚ ZDRAVÍ !!!
VÁŠ FANDA A RODÁK ZE STEJNÉHO OKRESU- KARVINÁ.NARODIL JSEM SE O 3 ROKY DŘÍV V BOHUMÍNĚ. JIŘÍ
*3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* -
Ať žije Ota Zaremba,hlavně zdraví přeji Václav