Přejít na výpis diskuzí

Ota Petřina

OSOBNOST 25.12.2008 
78 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ota Petřina

Srdečný pozdrav. *5*
  • Ota Petřina

Všem moc srdečný pozdrav.
    BACILY *4*
  • pepinorock
    vše nej k narozeninám
  • tady jsou Bacily

Srdečný pozdrav celé kapele BACILY.
    *3* *3* *3* *3* *3*
  • Vážený pane Petřino,
    dobrého zpěváka, skladatele a člena skupiny by mělo zajímat jak pořadatel zachází s jeho diváky. Byl jsem 18.8. 2012 na festivalu na Okoři, kde jste samozřejmě nevystupoval. Nevyznám se v hudební branži a nevím, jak to chodí. Ale zážitek z Okoře byl tak úděsný, že obracím i na Vás a chtěl bych vědět, zda je to opravdu běžné a normální, to co jsem zažil, jak mi tvrdili lidé a moje děti ( 30 a 26 let), s kterými jsem o tom hovořil:
    Rád bych se usmíval na lidi a užíval pohody života. V sobotu 18.8. jsem vyrazil na hudební festival na Okoř, ale při vstupu do areálu mi byla odebrána veškerá voda a v celém areálu po 15. hodině zhruba do 18.30, kdy přijela v úděsném vedru se nebylo kde napít a osvěžit, namočit nebo umýt ruce. Pouze za peníze. Otřesný zážitek, kdy tříletému dítěti vyrvali lidé z pořadatelské služby láhev s pítím a vyhodili jí, mě vedla k tomu, že jsem si chtěl stěžovat, protože navíc jsem měl čerstvě natržený lýtkový sval a podle doktora jsem vůbec neměl chodit. Proto jsem si vzal dostatek pití, abych se nemusel zbytečně pohybovat a mohl si v klidu užívat hudby. Opak byl pravdou. Musel jsem pajdat z fronty na pití do fronty na záchod a pěkně si všude postát na bolavé noze a riskovat úplné utržení svalu a následnou operaci. Jak jsem řekl, šel jsem si stěžovat a natočit svůj názor na kameru, protože moderátorka, která uváděla zpěváky a skupiny, procházela mezi davem spolu s kameramanem. Byl jsem však k mému překvapení odmítnut se slovy, že dokud nebudu rozumný se mnou nic nenatočí, vypli kameru a odešli. Dobelhal jsem se tedy k jinému pořadateli, abych se ho zeptal, kde si mohu stěžovat a on prohlásil, že nikde, že sponzoři si nepřejou, aby se v areálu pilo něco jiného, než co oni vyrábí a že jsou najmutí fotografové, kteří fotografují, co lidé konzumují a pokud někdo pije něco jiného, jsou lidem z pořadatelské služby kráceny peníze, že špatně vykonávají svou službu. Proto já i třílleté ditě muselo vyhodit veškeré pití. Zcela jasná informace, která mě srazila do kolen. Na pódiu byl zrovna Tomáš Klus a hájil lidská práva právě odsouzené moskevské skupiny, ale že lidem pod ním byla odebrána veškerá voda bez možnosti bezplatného se napití ve 35 stupňovém vedru, bez možnosti se opláchnout, schladit. Prý je to běžný a normální, tvrdili mi všichni, s kterými jsem na toto téma promluvil. Pokud se na takovém svinstvu podílí učinkující a vědí o tom, je mi z nich na blití. Ne kvůli mé bezpečnosti mi bylo odebráno pití, jak se mě snažila oblbnout moderátorka, ale aby sponzoři měli větší zisky, mi na rovinu mi řekl jeden člověk z pořadatelské služby. Prý je to napsané na vstupence i na internetu, že člověk nesmí mít vlastní pití. Nechtěl jsem se hádat, neměl jsem brýle a na tak malá písmena jsem neviděl, abych si to přečetl. Doma na lístku ani na internetu jsem však informaci nebo upozornění, že nebudu mít možnost se bezplatně napít, nenašel. Cítil jsem se zcela poveden, oklamán a ponížen ve svých základních lidských právech. Ani v době totality na Portách si nikdo nedovolil nechat lidi chcípat žízní.
    Díky za čas a za názor.
    S pozdravem
    Jiří Mikoláš
  • tady jsou Bacily

Dnešní koncert v Rychnově n / Kněžnou
    Všem hodně Zdaru a moc srdečný pozdrav. *3* *3* *3* *3* *3*
    a s Václavem Neckářem. *3*
  • Ota Petřina

Milý Oto
    Srdečný pozdrav do Chomutova.
    Pozdrav Péťovi Mahrikovi.
    *4* *4* *4* *4* *4*
  • Ota Petřina

Srdečný pozdrav.Jak Jste dojeli?
    Já jsem přijela vlakem 23.55 do Lokte n/ohří.Od Produkčního centra jsem jela taxíkem na vlakové nádraží.Měla jsem ho objednaného na 22.hod.Koncert byl skvělý.Lístek objednanej na InfoCheb tak jsem dorazila kolem 16.hod.Akorát mě mrzí zvuková zkouška.Já jsem se na Vás moc těšila i když nejsem natolik zdravá,ale ráda jsem Vás přišla podpořit.Viděla jsem Vás akorát přijíždět do Produkčního centra.Já jsem vypila 2Expressa na náměstí Jiřího z Poděbrad hotel Hvězda.Trochu jsem courala po městě památky,galerie a atd.V Chebu už jsem nebyla 7.let.Tak jsem si udělala výlet.Otíku měj se hezky a ještě všem pozdrav. .
  • Ota Petřina

Srdečný pozdrav. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Přání

Včera jsi měl svátek,takže TY a syn
    všechno nejlepší! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit