-
Otík už nebydlí v Libčicích ale ve Statenicích.
-
Proboha co je to za dementku ta Dana Sadílková? Zasere celou diskuzi těma cintama...
-
Skvelý skladatel,gitarista,aranžer.Vyborné skladby na albumoch Neckára,CK Vocal,Pospíšila,Petry Janu a na jeho albumoch.Často ich počuvam a vždy mi je pri tom fajn. Vďaka Ota.
-
Lidi, pokud jste slyšeli některou z Petřinových orchestrálek, copak vám nevadí, že to nikdy nikde nevyšlo? Copak to bylo v našem rocku s něčím srovnatelné? Přimluvte se, ať to vyjde s nějakým Neckářem jako bonusy...
-
Pokud to bude číst pan Petřina,tak bych mu chtěl říct,že ta jeho deska -SUPER ROBOT patří mezi moje nejoblíbenější desky s Planetáriem od V.Neckáře.Je to opravdu suprové LP.Rád bych se chtěl zeptat,jestli jste složil víc takových nebo to byla jen ta jedna.Díky. *14*
-
-
ještě Pečeť. *4*
-
super robot skvělý vzpomenete si někdo na písničku Karin??
-
-
vzkaz
Moc srdečný pozdrav!!!!!!! -
vzkaz
Moc srdečný pozdrav celému týmu BACILY. *3* -
Otík
Hezké vánoční svátky a šťastný nový rok 2011.Rodině a dalším členům skupiny
BACILY. *3* -
-
Re: Otík
Zajímalo by mě jestli vůbec Ota Petřina ví,že tato diskusní stránka existuje, ale velmi pochybuji, že by ho to zajímalo *10*
-
-
Chybné foto!!
Dobrý den,
musím Vás upozornit na trapas, kterého se dopustil ten, který zařadil do profilu fotku. Na snímku není tvář charismatického Oty Petřiny, ale kytaristy Standy Kubeše (Skupina Jiřího Schelingera, S.L.S, Etc..., T4).
Je to dost trapas. Opravte si to!
Trochu se divím, že Vás na to nikdo neupozornil.... -
vzkaz
Prosím Vás proč se to zde u Oty,Václava a
a Jana vůbec nehne?To Jste s Fanclubem zaostali?Když máte vůči mne takových řečí? -
-
Re: vzkaz
Protože je to pravda,tak za to nemusím dostávat pětky.Já je vůbec nikomu nedávám.To už je naprostá drzost!
Proč Já zrovna mám něco schytat?
-