-
Narozky
Ozzy má dnes narozeniny, hodně štěstí! -
-
Re: Narozky
Happy birthday to you!!!!
čekala jsem že www.ozzy.com udělá nějakou oslavu...pošle nějakej email nebo tak a ono nic *9*
-
-
Koncert
26.6 byl ten koncert náhodou skvělej.... -
pro ty nejrychlejší
Obyčejní lidé- poslední výtisky václavské náměstí dům knih -
Ozzy
Podle mě nebude lešpího zpěváka v hard rocku. Má úžasný hlas a obdivuji že se z toho vyhrabal...doopravdy smekám klobouk -
Ozzy
Ahoj,kde by bylo možno objednat knihu vydavatelství Pragma o Osbourneových Obyčejní lidé?
Přes vydavatelství Pragma mi to nějak nejde. Díky. -
Ozzy
Ozzy je skvělý, ale i když je dyslektik, neznamená to ještě, že se nezajímá o gramatiku. Jak to víš, že se nezajímá? Ten, komu je jedno jak mluví (a to Ozzy rozhodně není) a píše, je ignorant a vypadá jako blbec. To se teda nezlob. -
-
Re: Ozzy
souhlasím s tebou a moc se omlouvám ten příspěvek neměl takhle vyznít *9*
jinak reaguji pro ty co chtějí knihu obyčejní lidé ozy a Sharon Osbourne...neni v podstatě k sehnání...je vyprodaná... ale poslední výisky jsou na václavském náměstí v domě knih... jinak kdo tů knihu četl... můžete se podělit o hodnocení?? *7* mě se tedy moc líbila -
-
Re: Re: Ozzy
Ta knížka je naprosto úžasná *1* Měl by si ji určitě přečíst každej fanoušek :)
-
-
-
Ozzy je nejlepší
Ozzy je nejlepší,jeho celá rodina,Sharon,my fanoušci víme okom mluvíme *14* Neni lepšího zpěváka a nenávidím ty co říkaj že nikdy neuměl zpívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ať jdou do.......... Ozzy já tě prostě miluju...a pravda jsi bůh *14* ti co se vám to snaží rozmluvit-nejposlouchejte je. Nerozumí muzice,nerozumí vašemu světu
písněte email zdenka.stojdlova@seznam.cz -
-
Re: Ozzy je nejlepší
jo ozzy je spicka, len nekdy mi neda a rozmyslam z kteri planety prijel , kdyz sem ho slysel poprve predstavil sem si ho jinak.... *5*
ale to mi bylo 7...:D
Ozzy forever
-
-
lidi sou kreteni
jk lidi muzou dt tkwouhle osobnost na 399 misto gdys prwni je hilary buff sesta paris dilton a styrycata-prwni victoria dackham *16* -
Ozzy(bůh)
Ozzy je prostě bůh ten jehö hlas je naprosto výmečný a nikdo se snim nemůže rovnat a na podyju to umí pořádně rozject *13* *13* -
-
Re: Ozzy(bůh)
To s tebou souhlasim ozzy je proste ten nejvetsi metalista se super hlasem v cele galaxii *16* *5* *5* *10* -
Re: Ozzy(bůh)
Naprosto souhlasím a k čertu s gramatikou!!!!!Ozzy je dyslektik taky se nezajímá o gramatiku *15* -
Re: Ozzy
Nauč se gramatiku
-
-
Ozzy
Ozzy je skvělý, ale Elvis byl lepší!