-
Re: Re: Ozzy
O její povaze vypovídá už jen to,že zchránila Ozzymu život.. :) -
Re: Re: Ozzy
jo... je to aBSTINENT .. *3* -
Re: Ozzy
To, že má Sharon ráda čes.pivo, je sice hezký, ale to nevypovídá o její povaze. -
Ahoj, máš pravdu. Sharon je skvělá. Doopravdy ti závodím že jsi se s ním setkal. Kdyžtak písni. Nemáš fotku?? *4* -
Ozzy
No nevím jaké má kdo informace, ale kromě toho, že jeto vynikající hudebník, tak jeto také skvělý člověk a kdyby vás zajímalo jak to vím, tak protože jsem se s ním osobně setkal na koncertě. Také má skvělou manžulku, které desně chutná naše pivo. -
Re: Re: prosba
A máš to dokonce správně. -
Re: Ozzy(bůh)
To s tebou souhlasim ozzy je proste ten nejvetsi metalista se super hlasem v cele galaxii *16* *5* *5* *10* -
Black sabbath
Ahoj, prosím vás co si myslíte o knize Black Sabbath která teď vyšla... *7* -
Re: Narozky
Happy birthday to you!!!!
čekala jsem že www.ozzy.com udělá nějakou oslavu...pošle nějakej email nebo tak a ono nic *9* -
Narozky
Ozzy má dnes narozeniny, hodně štěstí! -
Koncert
26.6 byl ten koncert náhodou skvělej.... -
pro ty nejrychlejší
Obyčejní lidé- poslední výtisky václavské náměstí dům knih -
Ozzy
Podle mě nebude lešpího zpěváka v hard rocku. Má úžasný hlas a obdivuji že se z toho vyhrabal...doopravdy smekám klobouk -
souhlasím s tebou a moc se omlouvám ten příspěvek neměl takhle vyznít *9*
jinak reaguji pro ty co chtějí knihu obyčejní lidé ozy a Sharon Osbourne...neni v podstatě k sehnání...je vyprodaná... ale poslední výisky jsou na václavském náměstí v domě knih... jinak kdo tů knihu četl... můžete se podělit o hodnocení?? *7* mě se tedy moc líbila -
Ozzy
Ahoj,kde by bylo možno objednat knihu vydavatelství Pragma o Osbourneových Obyčejní lidé?
Přes vydavatelství Pragma mi to nějak nejde. Díky. -
Ozzy
Ozzy je skvělý, ale i když je dyslektik, neznamená to ještě, že se nezajímá o gramatiku. Jak to víš, že se nezajímá? Ten, komu je jedno jak mluví (a to Ozzy rozhodně není) a píše, je ignorant a vypadá jako blbec. To se teda nezlob. -
Re: Ozzy(bůh)
Naprosto souhlasím a k čertu s gramatikou!!!!!Ozzy je dyslektik taky se nezajímá o gramatiku *15* -
Ozzy je nejlepší
Ozzy je nejlepší,jeho celá rodina,Sharon,my fanoušci víme okom mluvíme *14* Neni lepšího zpěváka a nenávidím ty co říkaj že nikdy neuměl zpívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ať jdou do.......... Ozzy já tě prostě miluju...a pravda jsi bůh *14* ti co se vám to snaží rozmluvit-nejposlouchejte je. Nerozumí muzice,nerozumí vašemu světu
písněte email zdenka.stojdlova@seznam.cz -
Nauč se gramatiku -
lidi sou kreteni
jk lidi muzou dt tkwouhle osobnost na 399 misto gdys prwni je hilary buff sesta paris dilton a styrycata-prwni victoria dackham *16*