Přejít na výpis diskuzí

Ozzy Osbourne

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ozzýk :*

Twl...Ozzýka fakt upa nejvíc žeru,je skvělej <3 jeho ůpísničky se usadily v mím srdci a věřte nebo ne zůstanou... *14* *5* *16*
  • Re: Re: Re: ozzy osbuerne

To víš že do česka přijede (když mezitím neumře *3* ). Mě osobně by udělal největší radost, kdyby se ještě jednou, aspoň na jedno jediný turné dali do kupy a přijeli k nám Black Sabbath v původní sestavě - prostě Ozzy, Geezer Butler, Tony Iommi a Bill Ward. To bych byl v sedmým nebi (nebo pekle *5* ? *1* ).
  • Re: Re: ozzy osbuerne

už konečně přestaňte kecat o tom co bude když ozzy umře. ozzy neumře. jenom nás tím děsíte. on ozzy už na to sice tak trochu vypadá ale nestrašte s tím, nezakřikujte to a nepřejte mu to. já jsem ráda že žije.on je prostě nejlepší.jelikož je ozzy nejlepší tak mu odpustím i to že zpívá trochu falešně.rači se bavme o tom jestli ještě přijede do česka. oživujte ho! *5* . ozzy je bůh. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

No hlavně jestli se z toho bývalého života nedostali pomocí dealování heroinu a pasáctvím. Konec konců kdyby nebylo neustálého protěžování HIP-HOPu v médiích, tak ho u nás dnes neposlouchá skoro nikdo. Bohužel ti, kdo poslochají rap ho neposlouchají ani tak proto, že by byl dobrý, nebo se líbil, ale proto aby byli 'in', protože ho přece poslouchají ostatní.
    Tak to že se HIP-HOP skládá z 5 elementů, které každý zvlášť stojí za velkej bobek, ještě neznamená, že celek je kvalitní.
    Rap - recitace nadávek a textů o ničem na jedno téma pořád dokola.
    Dj-ing - prznění gramofonů, gramofonových desek a písniček na nich umístněných.
    Beat-box - nesmyslné prskáni do mikrofonu, které někteří považují za "umění".
    Breakdance - neboli simulace epileptického záchvatu.
    Graffiti - ničení a poškozování cizího majetku, za které bych bez váhání sekal ruce.
    Já pokud nemusím, tak ty styly neporovnávám, protože porovnávat hudbu (rock, metal) s hlukem (rap, techno) nemá cenu.
    A kdyby mě ten styl nikdo nenutil ,tak to neřeším, ale:
    z jedoucích aut slyším neustále ten humus 5 minut před tím a po té co auto projede, rap na mě útočí kdykoli zapnu TV, po městě jsou počmárané zdi, na ulicí se do lidí naváží skupinky sračkokalhoťáků a rovnokšilťáků (pochopitelně když jsou smai tak mlčí), kteří se potom cítí jako největší drsňáci na světě. Tak laskavě neblekotej o tom, že mě ten styl nikdo necpe *16* *5*
  • Re: Re: Re: Re: ...

Většina z nich má texty o jejich bývalém životě ze kterýho se za pomoci rapu dostali *3* Proto si teď žijí tak luxusně.
    A mimochodem, Hip Hop je jednotný označení pro celou kulturu, ve který je zahrnut rap, dj-ing, beat-box, breakdance a graffiti (tzv. 5 elementů).
    Doufám, že mě tu nějaký chytrolín nebude nadávat, že se zastávám Hip Hopu. Poslouchám Hip Hop i Metal, líbí se mi prostě oboje. A myslím si, že porovnávat tyhle dva styly je naprostá blbost. Jde prostě jen o vkus, pokud se někomu jeden z těchto stylů nelíbí, tak ať ho neposlouchá a nepomlouvá ho, nikdo mu ho necpe.
    Díky
  • Re: Re: Re: ...

Sjetej byl tehdy 100%, ale že by byla tradice to, že mu fanoušci házeli umělý netopýry na pódium, to slyím prvně.
  • Re: Re: Re: ...

To nemůžu posoudit, protože The Osbournes jsme nesledoval - podle mě Sharon z celé rodiny a hlavně z Ozzyho, kvůli pár dolarům udělala šašky. To že se o Ozzyho bojíš je správné, protože ani on zde nebude navždy a jeho způsob života za mlada mu ani ostatním ze "sabbatů" na zdraví určitě nepřidal.
  • Re: Re: ...

On nevěděl, že je ten netopýr živej. Jak to taky mohl vědět, když to byla taková ,,tradice'', že mu fanoušci házeli umělé nepoýry a on jim ukusoval hlavy. Jak mohl vědět, že byl živý? Kort jestli byl sjetý.
  • Ozzy

wuáááá Ozzy...on je prostě nej...prostě ho žeruuuu :D on je nesmrtelný :D wuáááá :D
    Miluju tě Ozzy !!!♥ :D :D :D
    you are best *14*
  • Re: I love you Ozzy

Mě se teda vzhledem moc extra nelíbí ale jeho písničky zbožnuju !! *14* *14*
  • ....

Happy B-day Ozzy :)
  • congr

Ozzy je Iron man. Nic ho nezničí ! Aj Aj Aj Aj you guys.........Has he lost his mind, can he see or is he blind ??? *5*
  • narodeniny

K narodeninam Ozzyho: hlavne vela ZDRAVIA!!! Inak niet co dodat,je to osobnost.... *14* *5* *16*
  • vše nej

všecko nejlepší k narozk¨ám ozzy,zůstaň takovej,jakej seš. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *3*
  • sindrom

narozeniny

Všechno nejlepší k narozeninám Ozzy.
  • aaron200

Re: Re: ...

Zas to neni tak pravda, v Osbournovych byl Ozzy TOTALNE sjety na praskach na predpis. Je na tom lip, co se tyce mluveni atd. ale kondicku straca :( Viď. Ripfest *9* Zacinam se o Ozzyho bat.
  • maďaři

Nejedete někdo do budapešti na koncert? Nebo nevíte o nějaké agentuře, která pořádá zájezd? Rád bych jel ,ale nechci sám a na vlastní pěst. Ozvěte se prosím na mail. tomas.hvizd@iol.cz
    Dík
  • Re: Re: ...

Děkuju :)
  • Re: ...

Klidně se ptej - od toho je to tady diskuze *3*
    Jo, jo, Ozzy je živoucí důkaz toho co jsou drogy za svinstvo. Musíš si uvědomit, že jel určitě víc než 15 let na tvrdo v "koksu" do toho připočítej nějakou trávu + 'hektolitry' alkoholu a bův ví co ještě - to všechno se na lidském zdraví podepíše. A to navíc ve chvílích kdy byl "sjetej" předváděl neuvěřitelná kousky, jako zakousnutí živýho netopýra během koncertu nebo šňupání mravenců Doktoři dokonce nejsou schopní pochopit jakto že je Ozzy ještě naživu.
    Realita je taková, že dnes má Ozzy docela problém ráno rozhýbat tělo k tomu připočítej výpadky paměti a špatnou artikulaci - dnes je z něj v podstatě troska, ale zároveň živoucí legenda...
  • Re: Re: Re: Scream

No Ozzy docela zklamal. Ty záplavy bahna, kterýho bylo po kotníky by mě až tak nevadily, ale jel jsem tam hlavně kvůli Ozzymu a přitom mě nejvíc asi zaujala Deborah Bonham kterou jsem předtím v životě neslyšel a Nazareth od kterejch jsem nic moc nečekal. Ozzy už žije jen z toho, že je legenda - ale předvést sotva hodinový vystoupení, když měl hrát 90 minut a 10 minut z toho byly navíc sóla (kytara + bicí) to se fakt moc nepřekonal - navíc zpěv taky nic moc *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit