Přejít na výpis diskuzí

Pablo Doncel

OSOBNOST 23.1.2014 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomas není hezkej nechápu že to do toho scénářemohli dát
  • Pablo to jsi ty? *8*
  • tomas je krásnej a prosím neurážejte ho když se vám nelíbí tak ho aspoň nemusíte urážet *16* a martina s jorgem nechodí prej chodí s někým úplně jiným *4* chtěla bych aby spolu ve violettě chodili. nechci aby chodila s Leonem protože je na tomase zlý a někdy je namyšlenej frajírek :) ale nevipadá až tak zle promiňte jestli jsem někoho urazila
  • Naučill jsem se trochu česky
  • Omlouvám se byla přihlášená moje sestřenice Keily
  • Hola a todos soy pablo serie de Violetta leo sus comentarios para que alguien como yo con alguien nuevo y sí! Pero no me importa los comentarios malos todo el mundo piensa lo que quiere :) Sienta los comentarios que puedo hacer una pregunta :) Y como yo realmente me pregunto entonces :) lo siento que usted escribe Checa aquí, pero yo soy de España, así que estoy escribiendo en español no es obvio .. Saludos Pablo Doncel :-)
  • je hnusny ako skrižovany tchor so človekom *15*
  • Jak může být někdo tak dokonalej? :3
  • jsem ráda že nebude ve Violette chdot s Martinou ... Leonetta FOREVER!! *14*
  • Miluji TOMASE z VIOLETTY a přejujim jak ve filmu tak naživo aby spolu chodili a višlo jim to protože jim to sluší *1* *15* *3* *14* *4*
  • je sexy strašně se mi líbí a taky martina stoessel strašně jim to spolusluší přeju jim to
  • Dotaz:jede do Španelska jupíí *15*
  • za 1 je škarede za 2 BLEE za3 nechodí z martinaou stoessel !!!!!!!!!!!!!!!
    martina chodíí z jorgem *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *10* *10* *9* *9*
  • lebo je hnusny s velkym H *11*
  • OMG,neurážejte!!Když se vám nelíbí tak to tady nekomentujte:* :*

BTW.Jmenuje se Pablo Espinosa
  • podla mna je celkom fain ale viac sa mi lubi jorge blanco ha ha ha *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Nevíte proč nebude hrát ve 2 epizodě ?
  • najhorši z celej violetty ovela krajši je jorge blanco (leon) pablo(tomas)je hnusna zmija a som rada že v 2.seriji violetty nebude hrat !! *15*
  • bože budte ticho , nikoho nezaujimaju tie vaše kokotiny *16*
  • JE HNUSNY BLEE *11* *16* *6* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit