-
Upřímně mám ráda všechny z Violetty,ale jeho ne.Od prvního dílu mi byl nesympatický,a ne jen proto,že mám nejraději Leóna,prostě mi vadí.A musím i přiznat,že patřím mezi ty dívky,co na něm kromě očí (které jsou pěkné) nic nevidí.
A doufám,že tento koměntář bude bez hejtů,nerada se hádám a navíc jsem jen sdělila svůj názor.
*
*
*
-MichaelRondaJorgeBlancoJsouNejlešpí -
-
Promiň ale já s tebou nesouhlasím. Taky zdělím svůj názor. Tomas je jediná postava z Violetty, která se se nechová tak nepřirozeně a absurdně. A narozdíl od Leona, který byl ze začátku hrozně falešný, byl Tomas vždycky hrozně milý. Já mám tohoto herce prostě strašně ráda a líbil se mi i v jiných seriálech.
Taky jsem jen zdělila svůj názor -
*Nejlepší
-
-
awoj tomas jak se mas
zboznuju tvuj hlas a si mockrasni nevis jak te mam rada nee si moj spevak
si krasnia umis tancis ppapap *3* *3* *3* -
skvela sprava chcete zasa pozerat tomasa
tak teraz mate priležitost pozerajte na disnep o 21 00
*1* *15* *3* *14* *5* *6* -
Pascua Feliz :-)
-
te amo pablo
-
VANY
ach vidime na nom asi to hmmm asi to že vyhral v španielsku najlepšieho herca roka a ked neveriš pozri si to na youtube -
vy ho mate rady?hm ja nie a niviem čo na nho vidite zatoze je s violetty *11*
-
-
Chceš vediet že čo nanom vidime. Tak dobre poviem ti to. Je pekni, ma modre oči, vo Violette je mili, a skvely umelec, a zo svojim usmevom očari každe dievča. Ňielen vo Violette je dobri umelec. Ale aj v skutočnosti. Mame ho radi. Aj ho mam velmi rada : ) ; )
-
-
te amo pablo and happy birtzday *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Pablo já tě strašně milují odepiš mi prosím
-
No tak Teda promiň Pablo, omlouvám se za to že jsem to tady Teda psala, ale to, že jsem to odeslala třikrát ale nemáte mi co nadávat!!!!!! !!!!!!!:-o
-
-
Som veľmi rada že si si to uvedomila. A ňebojsa už ti nikto nebude nadavať. To čo si napisala je veľmi mile. : )
-