-
hm leon je hezčí *6* *14* *14*
-
tomas a leon sú najrajší herci z violetti. *14* *14* *14*
-
Ahoj mam sa ma spitala čo by si robila keby si videla Pabla Espinosu na vlasne oči? Ja som odpovedala: ja ňeviem asi by som odpadla alebo by som išla k ňemu a obiala by som ho a poboskal. Alebo bi som stuhla. Ja ňeviem ja ale stale dufam že ho ras v žiote uvidim. A potom budem pisat či som odpadla či som ho obiala a poboskala na lice alebo so stuhla od radosti.
-
-
Ti ho b živote neubidiš le bo on biva v buenos aires hej
-
-
Ak ontom nevieš. Tak on byva v Madridu Španielsko. A nie v Bueno Aires
-
-
-
Tomasi hodíš se k Violettě ale Leon se k ní hodí víc *4*
-
Pablo chci ti vzkázat ze nejsi dobrý herec a zpěvák a...... Jsi blby a falešný;-) ;-) je dobře že už si v 2 sérii nehrál, vždycky když jsem tě sledovala, myslela jsem že se pobleju:-P
-
Já mám ráda všechny herce a víte proč dohromady tvoří něco co já miluju dohromady tvoří Seriál Violetta pro mě jsou všicni rovnocenní no vlatně né všichni nejradši mám Ludmi a Vilu ale jinak je mám ráda bšechny a je už jen na vás jestli se vám muj komentář líbí nebo ne ale tohle si myslílm já
-
-
Maš pravdu preco uražat. Ked spolu su najlepši. Oni tvoria to čo všetci milujeme serial Violetta
-
-
prosim vrat sa do violetty. mam ta vrlmi rada ahoj
-
-
On tieto komentare nečiya hej ani bi ti nerozumel po slovensky lebo on je z buenos aires
-
-
Ach on byva v Madridu. Už si to konečne zapametaj
-
-
-
Hele říkejte si tady jak je pablo bůh ví co to je jeho profil ale nemusíte urážet Jorgeho(Leona) přečetla jsem si tady pár komentů a vy narážíte furt jenom na něj podle role jakou má ve Violettě já vàm to teť nepíšu popravdě Tomas je d***l hajzl teplouš k***t č***k Leon je sexy nádhernej boží a říkejte si o mě co chcete Te amo Jorge
-
-
Máš pravdu nemusí tady urážet Leona za to že hraje svou roli co jim udělal že ho tady uráží
-
Tak si to strč někam leon taky neni svatej ROZUMÍŠ *10* *16* *16* *16* !!!!!!!!! (nic proti milovníkům leona)
-
Maš pravdu že ňemame utočiť na Jorgeho ked hraj svoju roly vo Violette. Ale ti Pabla nemusiš uražať.
-
-
Leon není falešný je lepší než Tomas
-
Pablo chci ti vzkázat ze nejsi dobrý herec a zpěvák a...... Jsi blby a falešný;-) ;-) je dobře že už si v 2 sérii nehrál, vždycky když jsem tě sledovala, myslela jsem že se pobleju:-P
-
-
¿Hele. Ja neviem preco si napisala 3-krat to iste. Asi si blba. A ak to nevieš Pablo Espinosa bol nominovani v Kid Chose Awars. Za najlepši vikon ako herec. Ak mi neveriš ti Meliska. Tak si to najdi na YouTube.
-
-
Vím,že už je trochu pozdě,a že se do toho němám plíts,ale kolikrát byl nominovaný ? Jednou,nebo dvakrát :) ...Pro Inf.tuto nominaci měl i Jorge Blanco,Diego Dominguez a teď i díky Soy Luně Ruggerito Pasquarelli,kteří rozhodně byli nominovaní víc krát.Třeba Jorge má nominace každý rok.Prostě od té doby,co hrál ve Violettě se bez něj neobejde ani jedno KCA,sice už není mezi nejlepšími herci,jelikož nic nenatáčí,ale nominace Trendy kluk,či něco podobného se bez něj neobejde,zatím co o Pablovi jsme už od roku 2012 neslyšeli (5 let)...
-
-