Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pablo ňeviem ani čo ti mam napisať. Ale mam ta velmi rada. A chcem aby si bol v 3 časti Violetty. Alebo v hocijakom seriali alebo filme. Mňe je to jedno len aby som ta videla. Mam ta velmi rada :)
  • Tomas.. je fakt nádherný člověk má srdce na jednim mistě a jo nikdo neni dokonalý každý se narodí jaky je je to uplne jedno jak vipada jo vsechny jen koukaj na krasu ale nikdo neví jaky do opravdi jaky je .. nikdo nevi jaky je a hnet pišou ze je škaredy ... tomas neni skaredi ale je z jednim slovem nádherný člověk. . .. a určíte nikoho nebude poslouchat takový statusi co o nem pišete človek a kdo se chvali vždy prohraje ... a nikdo neví jaky je do opravdy tomas je .. on ma život svuj .. ... tome jsi užasnej.. moc jsi krasnej člověk ...máš srdce .. a jsi moc milej... jde to i vidět. .. moc tě miluju jsi pro mě vše jsi nejlepší a neposlouchej co tě jen soudej a pišou tu o leonovy ... mas u mě 1000bodu jeste vic mam tě ráda :* <3 :* :* ;* love you tomass :*
  • Leon a sexy :DD haha fuuj
    Tomas je sexy :* tome máš u mě 100 bodu
    • Ty krávo Leon je hezčí o 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%
  • Tomy jsi hezký ale Leon je hezčí
  • Leon je mnohem hezčí ale taky ujdeš
  • Thomas je ve Violettě nejhezčí nějaky leon se muže zahrabat Thomas je prostě hodně sexy a rostomilej <3
    • přeně ! *14*
  • já si myslím že sou oba stejně hezký a rozhodně bych ani jednomu nedala mínus jen proto,že je hnusnější než ten druhý.. *3* *7* *4*
  • leon je lepší než tomas
  • Nejlepší je tomas ze filmu.... :* moc tě miluju a hody se fakt violete ... skoda ze neni thomas ve 2 dilu ale rikali ze se vrati... jinak jsi moc krasnej kluk <3 ..... ale at jsi necha leon violetu protoze vsechny jen te soudej mas na lepsi ... holky nez je violetta. . Mas u me hodne bodu :) :* i love you :* tomas
  • těším se na 3 sérii bude tam totiž leon , diego , tomás
    • Thomas ve 3 serii nebude nebude totiz ani v 2 serii ale to by jsi musela koukat na youtube na ruzny videa ale jinak v poho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit