-
nesnáším Tomase Leon je o hodně hezčí a líp zpívá a k Violettě se víc hodí Leon
-
tak hele pablo neni hnusnej je spis krasnej a nenadavejte mu a starejte se sami o sebe ale a nevim proc pisete o leonovi kdis to je pabloho osobnosti nerikam ze leon neni hezkaj ale nechte pabloho napokoji dekukju za pochopeni
-
-
Máš pravdu ... souhlasim stebou ... a nepiste tu konecne o leonovy dekuji ;)
-
-
:) *14* *14*
-
varat sa do serialu violeta vratsa besteba to neni ono
-
-
Sa zobut on tieto komentare nečita
-
jsi hnusnej a proc jse pletes mez
zivote i violettu a leono jen ty jsi ten nejvetsi problem ve violettinim uz ji dal neotravuj. *16* -
-
Ano mas pravdu len sa tam pletie pako
-
-
Presne !!!
-
-
-
-
A nikdo není dokonalý každý je takový jaky je..
-
Thomas je krasny a uplně nejhezčí ze studia ♥♥♥
PS: ty co se vam libí Leon pište to na jeho profil a necpěte to tady :-D -
Pablo chci ti vzkázat ze nejsi dobrý herec a zpěvák a...... Jsi blby a falešný;-) ;-) je dobře že už si v 2 sérii nehrál, vždycky když jsem tě sledovala, myslela jsem že se pobleju:-P
-
Vieš on je hrec. Ja priznavam že Jorge a Diego su pekni. Ale keby som si mala vibrať na celom svete nieakeho chlapca. Tak si viberem Pabla. Aj keď ho nepoznám. Viem že by som ho nigdy ňevimenila. Mam ho rada a vždy budem. : )
-
proc mu furt nadavate kdyz chodi s Ludmilou ona je totiz ve skutecnosti hodna *16* *16* *16*
-
Leon je nejhesci a nechapu jak violetta mohla milovat tomase však je hnusnej *16*
-
-
Violetta milovala Tomasa lebo on bol pekni a dobri. A ja nechapm ze preco Violetta chcela Leona ved je zli a arogantni.
-