Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je mi z neho na bleeeeeeeeeeeeeeee *16* *13* *9* *10* *10*
  • Je hnusnej a vy co o něm píšete že je heyčí než kdokoli jiní z VIOLETTY tak běžte do PR**LE *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Neni hnusni ale je pekni a hlavne mili
    • On neni hnusnej je velmi pekni a hlavne mili.
    • Musíte se tady hádat ?? Máte důvod ?? Je to jenom HEREC !! ... v realitě vypadá jinak !! ... nechápu Vás proč se tady hádáte !! ... pipky :P
      • Mne sa pači aj ako v skutočnosti
    • Máš pravdu 007
  • A to už ako keď tam je že chodili spolu rok??????????????? Takže oni už spolu nechodia to je jednoduché.
  • boha nechapem ludi ktory idu tomasa urazat ti co ho nemaju radi nech sa poseru a idu si pisat hovatiny na leonovu stranku
  • tomas je peknej chapu violettu ze se ji libi *14* *14* *14* *14* *14*
  • Veľmi ťa mam rada. Každy den ta mam rdšiej.
    • Ja ťieš, škoda že ňeni vo Violette. Myslim naňho každym dnom viac.
      • Je veľmi krasni a jeho hlas ťieš. Milujem ho. Milujem Milejem
        • Ha ha ha. Si velmi vťipna. Ja ho ťieš milujem
          • Maš pravdu. Je vtipna a tieš si myalim že je hezky
  • Ja ťa mám rada *3*
  • já s kamarádem vypadáme stejně jak Jorge je nejlepší,Pablo je taky fajn Diego je nejhorší!!!!!!!!!!!!!!!!! Jorge je lepší *1* *1* *1* *1* *1*
    Diego *11* *11* *11* *11*
  • Neuraz sa ale Leon krajšie spieva a aj krajšie vypadá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Viete ako bi som chcela ísť na violetta koncert
    Teraz bude V Prahe A V Varšave A V Budapešti ale aj keď som slovíčka som dobré A mám po izbe veľa plagátov violetty ale niekedy ti písali že tomáš je škaredý ale vi čo ste to písali si to vôbec neuvedomujeme ale viete ako toho človeka to mohlo zraniť A hlavne rozložiť mu srdce
    • V Prahe nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší