Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Paddy

ZA VODOU JO? A ZA KTEROU? ŽE BYCH MU ŠLA ZNOVU BLAFNOUT *1* AT SI TO STOU MANŽELKOU ROZMYSLÍ *5*
  • Paddy

Maruško,když to neumíš tak se na to vys...........A nechlub se stím na netu,nikdo na to není zvědaví *3* *1* *1* *5* *5* Paddy je úžasnej muž,a jestli je na kluky nebo není je jeho věc.Osobně si myslím,že má holku i dítě a všem se směje do ksichtu,protože on už je za vodou. *15* *15* Chuťovko,nějak už ztrácíš vtip,čím to je?Třeba tvá borka taky miluje Paddyho,no nic musím tě politovat,ale neboj,bude líp. *7* *10* *10*
  • Paddy

Bohužel. *9*

si ho kouřila? já jednou a myslela jsem, že se u toho pobliju *8*
  • Re: Dotaz

von chcíp? no hurááá jde se chlastat *5* *1* *1*
  • Re: Paddy ženatý muž?

To by ta farma musela být na marsu
  • Re: Re: ..bože...

Jo, a ty seš idiot *5*
  • Re: ..bože...

Jo, jenomže on je naštěstí takový jaký je.
  • Paddy

Paddyho úd je ok. *5*

Kec. Jako vždycky.
  • Dotaz

Paddy umřel?Nebo je to jen debilni kec??

v našem rodinnym busíku to žilo, to bylo samý ách ách úch áách, ještě ještě, dělej dělej, stříkááám *5* místo rádia, víš *3* neměli jsme tam elektřinu *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..bože...

No Mili, chápu, že se v tom ústavu pro choromyslné ženy velmi a velmi nudíš... *1* *15*

hey bavíme mě srát lidi jako si ty *1* *1* hned mám hezčí den *14*

Můžete mi prozradit, co sem lezete, když je neutále urážíte? Tak sem nelez a je to!
  • Dotaz

Ahoj, chtěla bych se zeptat zde přítomných fanoušků i antifanoušků The Kelly Family, jaký názor máte na rodiče Kellyových - na otce Dana a jeho ženu Barbaru.
  • reklama

Tak když si tady všichni děláte reklamu, tak já si udělám taky :-)) blessedmary.blog.cz *14* *4*

mám tři tituly stačí...a taky nepužívám pořád "mimochodem jakou máš školu," " mimochodem co posloucháš za hudbu" ..má bohatší slovní zásobu skoro jako Paddy *3*

a kam? *7*
  • Re: jéé

hey už si dlouho nebyla na zpovědnici bych ti dal rozhřešení...jo tos byla ty co jsem tě pochlustal jo v první řadě tak sorráš předpokládám, že ses doteďka nemyla *1* *14* *14* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit