-
Re: BEST
Mi napiš na maila, napíšu ti ICQ a pošlu ti to *3* Millagros115@seznam.cz -
BEST
=*** PADDY je prostě nejlepčí na světě <3 uplně ho MILUJU =** a upe mě sere že nemůžu sehnat to CDčko *15* x( In Exile :( se zblázdnim snad.. JINAK PADDY JE NEJELPČÍ NEJŮŽASNĚJŠÍ NEJKRÁSNĚJŠÍ... atd. atd. LOVE U <3 *14* -
Re: Re: Hollywoode..
bláznivýho mnicha zfanatizovanýho, co zabil Jindřicha Navarrskýho?? jenom tak plácám *7* *1* -
Re: Fanklub skupiny The Kelly Family
supa..nakuknu.. *14* -
Re: Re: lentylka clanek
tam bych moc neodkazovala...Adinka totiž německy neumí a ne vždy je to upa zupa přeložený, ale celkem se dá *3* A děkuji mocinky mooc že tady odkazuješ na můj blog. Jsi zlatíčko *14* -
Re: Příběh
jj to je moc krásný příběh, úplně jiný než ostatní a vždycky se těším na pokračování *14* -
Re: Hollywoode..
a jakou roli by si mu dala? *3* -
Re: klipy
Tak zkous youtube tam funguje všechno *3* -
Re: PAddy!!
souhlas *14* -
Re: Fanklub skupiny The Kelly Family
já to zkoušela, ale ono to tam bylo celkem mrtvý *9* -
Fanklub skupiny The Kelly Family
Fanklub skupiny The Kelly Family znovu v online *1* http://kellyfamily.the-talk.net -
PAddy!!
Paddy je proostěěě neeejlepší naaa světě....lovuju ho.... *14* mooc... -
klipy
Proc nelze spoustet Paddyho klipy. proc je u kazdyho psany WHE SORRY. Je jich tam hodne a skoro u vsech je to psany. -
Re: Paddy Kelly
ahoj sorry ze rusim ale ak nahodou si zizstila kde sa da zohnat paddyho cd das mi vediet diky ja ho uz dlhsie zhanam a nic dik maťa *3* -
:-)
ahojky ja ho miluju a tuhle pisen najdete ju ve videoklipi koncert v Ostravě 1997 *4* -
Re: Re: forum
tam ani nechoď, je to tam hrozný..musíš jít s davem, jakmile máš jiný názor než ostatní jsi ukamenován *16* -
Re: forum
no to máš pravdu, tam jsou totiž ještě větší magoři *16* -
Prodám
Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
- originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
- originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
- originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
- knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.
Cena dohodou na tel 736 257 201 -
Re: Re: Příběh
Já jsem na Kelly dreams přečetla všechno, i na spoustě jiných stránek. Tenhle mi ale přišel nejlepší, proto ho doporučuju dál. *3* -
Hollywoode..
Tak mě napadá, mohlo by být vcelku zajímavé vidět Paddyho ve filmu..