Přejít na výpis diskuzí

Paris Jackson

OSOBNOST 12.7.2009 
165 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ss

paris je tááák krásná...ty její oči,vlasy,všechno...
    a taky jsem holka a nejsem lesba!
    • Re: ss

souhlas je super.nevim co tam ty hovada furt serou nejakou orientaci.měla by je vypátrat kriminalka vžit to je samej pedofil.už se proberte vždyt tý holce umřel milovanej táta.měly byste pochcípat do padesátýho kolene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !bože chtěl bych se s tebou setkat ty zrudo.vy slušní odpustte.ja se už neudržel.
  • Paris

jaj ste trapní!Já Paris Miluju a to jsem holka...prostě na tom neni nic spatneho jsem jeji obdivovatelka a coo! *14* Paris *14*
    • Re: Paris

Přesně!!!!
  • Paris

je prostě úžasná,dokonalá,cool,krásná holčina!!!Já jí to tak závidím je nádherná opravdu,moc!!!!Taky bych tak chtěla vypadat *14* *14* *14* *15*...Miluji tě Paris!!! *14* *14*
    • danbalan

Re: Paris

lessssssssssssboooooooooooooooooo!! !
      • Re: Re: Paris

koukam dalsi tvor,kteremu chybi mozek..vid.. *13*
      • Re: Re: Paris

Já nejsu lesba,to jako ju nemůžu mít ráda nebo co??? *16* Víš co??Hleď si svýho!!!..A nenavážej se do mě!!!! *10* *10*
        • Re: Re: Re: Paris

To máš pravdu !! Je hustá a hezká ! *14*
  • janikoz

I love You

Je mooooc pěkná *3* Za pár roků za ní budou kluci lítat *3*
    • Re: I love You

Paris skype je : Paris.Jackson11 *14*
      • Re: Re: I love You

přesně ale tet´ zachvíli by mněla PARIS mít narozky :3.4. a tak nevím jestli 3.4 budu moc blahopřát tak ti blahopřeju už dříve ahoooooooj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • danbalan

Re: I love You

tak za těma prachama určitě,na to vem jed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *15*
  • iska

Já tě Paris miluji *14*
    Ty jsi tak roztomilá *14*
  • I love Paris

paris je ta nejhezci holka co muze byt *14*
  • parisca

ADRESA

ADRESA NA PARIS JACKSON!!!! Ahooj lifi mam kontakt na Paris více na mém blogu www.paris-jackson.blog.cz
  • poppy111

ADRESA

nemate nekdo adresu kde paris bydlí ??? jako jak je vždycki v bravu třeba adresa pro aiutigram *14* *4*
    • Re: ADRESA

ty mi chces rict ze by si ji fakt napsala,kdybys mela adresu? to bych fakt nedelala.musi to byt pro ni strasne bolestné,taky bys nechtela aby te v tuhle chvile nekdo obtezoval...
      • poppy111

Re: Re: ADRESA

omg jeblo ti chudacek mala jen by me zajimalo kde bydli a co bych ji asi tak psala ajina mi zrovna moc nejde *15*
        • janicka.voj

Re: Re: Re: ADRESA

hlavne ze si chtela autogram,co?? *13*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ADRESA

MG to asi psala jako příklad ne ?
            Nikde nenapsala, že chce po Paris autogram, ale adresu ..
          • poppy111

Re: Re: Re: Re: ADRESA

omg vy ste vážně jeblé aji kdybich ten autogram chtela tak co ?? *13* *8*
            • poppy111

Re: Re: Re: Re: Re: ADRESA

vy jste blbky *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ADRESA

ty jsi spise jebla!kolik ti prosim te je? me pride ze tak 10...nejdriv pises ze chces autogram ( myslis ze by ti ho dala?jsi na hlavu?)a pak najednou ze chces jen vedet kde bydli?na co?abys ji mohla navstivit? boha! holka vzpamatuj se!! *16*
  • kiksonka

Pariis Jackson

Paris je prostě luxusníí...I love youu *14*
  • Parisss

Jááá ji TAk MILUJůůůůůůů!!!!mOOOc!!je užasnáááá *14* *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit