-
Krááásnááá
Je tak krásná,co proti ní máte??????!!!Je úúžasná,umřel jí tatínek tak zavřete huby a nenavážejte se do ní *16* *16* !!! Promiňte vy co jste slušní,ale jsou tu kreténi co neví co je to slušnot,mír a láska a to Paris narozdíl od vás má!! -
:)
Všechno nejlepší Paris!! :* -
chudak
jejda chudak holka,nezavidim ji co si musela prozit,kdyz nastala ta tragedie s MJ..a za par tydnu to bude rok co tu neni *9* bobecci vsichni tri *9* *14* -
Paris ♥♥♥
Happy 13th birthday Paris. Všechno nejlepší k tvým krásným narozeninám hodně štěstíčka a lásky a hlavně hodně zdravíčka.♥♥♥ Vím,že bys sis přála aby dnes na Tvoje narozeniny tu byl Tvůj tatínek.Tvůj tatínek je tu s Tebou pořád miluje Tě a kouká na Tebe s nebíčka *4* *4* ♥♥♥♥♥♥♥ Mám Tě ráda ♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Happy 13th birthday Paris
Vše nejlepší k tvým dnešním narozkám hodně štestí,zdravý,lásky.Tatinek na Tebe kouká s nebička a dáva na Tebe pozor.Užij jsi dnešní den moc hezky. -
na tyhle fotce vypada jako panenka křehká a nádherná
-
Happy Birthday Paris Jackson K 14 Narozeninám.
-
MJ
Podle mě je to jedlo kdo jsou jejich biologičtí rodiče.Nejdůležitější je že Michael ty děti měl rád a ony jeho a že jim dal všechno co si může dítě přát (kromě matky).A mají štěstí že je má ráda aji jejich máma.Co já bych dala za to kdyby si mě táta všimnul. *3* -
paris
paris je perfektní holcííííí ,,,ale jak se na tom pohrbu rozplakala tak mě to nedalo a neudrzela sem a taky sem se robrecela!!!!!je to michaelovo zlatícko a vždy bude!!!! mam ji mocinky ráda i michaela i love you *14* -
-
Re: paris
Já jsem se u toho taky rozbrečela!Bylo mi jí moc líto :(
-
-
vypadá nádherně