-
😍
-
od skih
vše nej, moc krásně zpíváte *4* *3* -
koncert Pat
Byly jste taky na něm? Podle mě to bylo naprosto úžasnýý *14* Patricia je hrozně milá a vážně nádherně zpívá..Viděla jsem jí poprvý naživo a bylo to eště lepší než sem čekala *4* -
-
Re: koncert Pat
Taky jsem tam byla a nemělo to chybu... *4* Jak samotnej koncert, tak i Patt osobně. Byla moc milá a hodná a i přestože byla po koncertě unavená, rozdávala autogramy a úsměvy na všechny strany... Byla prostě úžasná *14* -
Re: koncert Pat
Byla a nemělo to chybu. Muselo to být vyčerpávající a ona to utáhla. Užasná!! -
-
Re: Re: koncert Pat
Jojo, skoro tříhodinovej koncert, ty jo..už se těšim na říjen, až přijede zase *4* -
-
Re: Re: Re: koncert Pat
Pat v říjnu zase přijede? Paráda, kam konkrétně? -
-
Re: Re: Re: Re: koncert Pat
Prej jo, i s novým programem *4* ale myslim, že eště není dohodnutý kam konkrétně..
-
-
-
-
-
Patt v Praze
Patt bude mít 27. 2. 2010 koncert v Praze v Divadle u Hasičů *3* -
-
Re: Patt v Praze
Konečně, myslela sem, že se snad Pat v ČR ani nedočkám *1* Už mám lístek a hrozně se těšim *14* *4* -
-
Re: Re: Patt v Praze
taky se nehorázně těším, už jenom díky tomu, že 27.2. mám narozky.. 18tiny..takže se bude slavit a ve velkém :-) -
Re: Re: Patt v Praze
Díky za info. Úplnou náhodou jsem sem zašla a ještě jsem si ho stihla koupit. Díky, díky moc
-
-
-
Všecko nej k narozeninám x)
HAPPY BIRTHDAY PATT *14* -
Patty Rock !!!! x)
Patty mám hodně ráda =) Je super =*** -
Fanklub skupiny The Kelly Family
Fanklub skupiny The Kelly Family znovu v online *1* http://kellyfamily.the-talk.net -
vlasy
Ahojky, myslíte si, že si Patty barví vlasy? -
-
Re: vlasy
Určitě jo. Přece jen je jí už 40, takže asi šediví a dřív mívala jinou barvu vlasů než má teď. Ale i tahle barva vypadá docela přirozeně:) -
Určitě ne ... x) -
-
Re: Re: vlasy
100 % jo
-
-
Myslím že ne...má vlásky přírodní *4* -
-
Re: Re: vlasy
Myslím, že se barví jde to vidět
-
-
-
Tak vážení
ak na youtube jsou už i videa z jejích sólových koncertů.......mě osobně se její sólový projekt moc líbí, jenom mě štve, že nezavítá k nám do Čech....ale do Polska prý přijede...tak snad někdy příště.... *5* -
Patricia na sólové dráze
http://www.patricia-kelly.com/