Přejít na výpis diskuzí

Patricie Solaříková

OSOBNOST 31.12.2006 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: :o)

Já mám ulici taky velmy rád a nejradši mám ty, co v ní nehrajou...
  • Re: :)

Proč se čílíš? Aspoň by Patricie hned věděla, co by ji tak mohlo čekat... *4*
  • :)

Lidi cist tohle jako herecka tak se zhrozim. Kdyz uz pisete nejake dotazy nebo Patricii jenom zdravite, piste aspon jako Češi!!..ty vase hrubky to nema obdoby=o))
  • :o)

Mám ulici velmy rááda, ale nejradši mám včechny kdo v ní hraje!!! *14* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Ses muj vzor,teda aspon se o to snazim,ale abych ti pravdu rekla tak mi to moc nejde!!!

Skoda ze te neznam osobne prejdes mi jako super holka a taky by si mohla bejt super kamaradka,ale to se mi asi nesplni!!Mooooc ti fandim at ti vyjde zivot aspon tak jako to jak hrajes ses fakt super herecka!!Jestli by si si chtela najit nejakou novou kamosku tak se ti nabizim!!!pisni mi dyztak na email budu cekat,teda pokud si tohle nekdy prectes!!! *4* *3* *4* *15* *4* tak pa Jajinka
  • ahoj

Ahoj Patricie, moc se mi líbyš.Jsi pěkná holka a moc ti fandim jako herečce.Jak hraješ v Ulici to je super, máš velký talent.Kdybys měla čas a četla bysto tak napiš na E-mail. Pa tvuj obdivovatel
  • chtěl bych se zeptat jestli bi chodila se 13 klukem
  • pls

*4* *7* mate na ni naky kontakt??pls!
  • Wow

Patricie v roli Terezy J. je skvěla.. :o) *1* *4*
  • Ahojik jsi nejlepší a nemáte na ní nějaký kontak prosím *4*
  • Jsi super

• Patricie jsi super
  • ten kdo je s touhle slečnou at už jen kamarád tak musí být ten nejštastnější.
  • Mooooooooooooooooooc ti to sluší.Jen tak dál . Jsi skvělá ... *14* *3* *14* *15* *4* *8*
  • Hej lidi??

Nehrála Patricie v Akumulátor 1?? napište mi to prosím
  • Pozdrav

Ahoj Páťo!!!, doufám, že jsem našel konečně stránky na kterých se mi ozveš nebo mi odpovíš na otáky. *9* Jelikož už Tě shaním pěknou dobu(přes ty různé blogísky a normal web stranky). *9* Seriál Ulice je moc fajn a líbí se mi, jen tak dál, hraješ tam moc pěkně! *3* Ovšem abych nezastíral budu upřímný: Jsi fajn holka a moc rád bych Tě pozval třeba na zmrzku nebo se s tebou alespoň setkal,ale vím,že takových kluků je hafo *9* a tak bych si s tebou aspoň rád psal.Bereš to?????????? *7*
  • ????

nosíš se jako kdyby ti patřila celá škola *13*
  • hvězda

si skvělá bud castěji v televizi je radost dívat se na tebe moc se mi líbíš si hvězda *4*
  • PRVNÍ STRÁNKY O PATRICII

http://d-and-p.wz.cz určitě koukněte na největší český web o Paty a Dominice Solaříkové /Adriana/ --- *3* *15*
  • Ahoj

Ahoj "Terezko":) Přeju ti k dnešnímu svátku všechno nejlepší. Z teenagerovských herců jsi nejlepší. Jakub Štáfek taky není špatnej, ale ty jsi mnohem hezčí:) Užij si prázdniny a bacha na spálení od sluníčka:) Měj se krásně a někdy se na tyhle stránky koukni:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit