Přejít na výpis diskuzí

Patrick Roy

OSOBNOST 31.12.2006 
15 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Text Vašeho příspěvku *14* patrick roy je muj nejlepší golman.škoda že už nechyta.ja taky chytal a chtěl sem bejt jako on.jenže zdravi mi to nedovolilo.už od Nagana je muj idol. *14*
  • Re: no

Jako gólman byl dobrej, ale jako člověk to je naprostej id****iot
  • lalacoka

no

každej ví,že brodeur je mnohem lepší golman a všechny jeho rekordy překoná,brodeur je ještě lepší v tom,že si nemusí dokazovat nic zbytečnýma bitkama,pro mě je roy dobrej golman ale i psychopat,jestli někdo viděl jak poslal na bitku svího povedenýho synáčka dá mi za pravdu
  • Patrick Roy

Roy je super byl nejlepší v NHL škoda ,že už nechytá v Coloradu Avalanche bez Roye to neni ono *9* jinak je super I love Patrick Roy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Adresa

nemáte někdo adresu patrika *7*
  • Pan brankář

Nazdar lidi, chci říct, že s vámi souhlasim...Patrick Roy je ikonou ledního hokeje a tím zůstane do tý doby co se bude tenhle sport hrát...a jestli je Roy lepší než Hašek ? To vám musím říct jedno...taky sem vlastenec, ale abych to ohodnotil fair play, tak sem jednoznačně pro Roye...
  • I love you Patty *4* *14* *14* *14*
  • Roy je nejjjjjjjjjjjjjjjj *3* *4* ST.Patrick to sedí je nejjjjjjjjjjjlepší
  • *14* *14* *14*
  • Patty

Nad Roye prostě není.Shodly jsme se v tom i s kolegyněmi v práci,žeje Patty super. *4*
  • Jo jo

Roy byl největší borec v NHL a Hašek je proti němu šašek taky mám rád svou zem ale Roy je nejjjjjjjjjjjjlepší a jedinej brankař o kterým si myslím že je stejně dobrý jako on je Osgod Hail Colorado Avalanche
  • souhlasím s Vámi, na Roye nikdo neměl...
  • Dík, aspoň někdo mě podpořil *3*
  • souhlas
  • Roy byl proste nejlepsi, ac jsem vlastenec a uznavam Haska, myslim ze na Roye nemel. Roy aspon vedel kdy ma skoncit, narozdil od nenazranyho Haska, kterej si svym "comebackem" znicil vsechno co celej zivot budoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit