-
Paťo, gratuluju k Národnímu divadlu!
-
Patriku, jsi úžasnej talent, těším se na tebe v co nejvíc filmech *3*
-
*1* Patriku jsi prostě super HEREC VEŠVANDAKU A VČERA na tom koncertě jsi byl prostě kouzelný a máš opravdu hezký hlas to cd teď poslouchám a je to super má oblíbená pisen je harém a ja tančím no a po ořechu všechny jsou super ty jsi taky super ty texty se ti fakt povedli *1*
-
Mám tě strašně ráda *14* jsi moooc pěknej a miluju, jak hraješ ve V.I.P. vraždy *14* *14* úžasný no...není co dodat *14*
-
-
Až na to, že VIP vraždy jsou jenom kopírajt Castla...ale jinak ok. A herci tam taky nejsou zrovna nejlepší, je to prostě další pitomina od primy, která jim slouží jenom jako další směr, jak dostat přes reklamy, které tam jsou mimochodem skoro každých 10 minut, co nejvíce peněz.
-
-
Patrik dergel je krasny a suprovy herec svoji roli zvlada velmi dobre libi se mi jako herec i jako normalny clovek
-
*1* Patriku jsi prostě super HEREC VEŠVANDAKU A VČERA na tom koncertě jsi byl prostě kouzelný a máš opravdu hezký hlas to cd teď poslouchám a je to super má oblíbená pisen je hárám a ja tančím no a po ořechu všechny jsou super ty jsi taky super ty texty se ti fakt povedli *1*
-
Zvláštním způsobem na mě zapůsobil a ráda bych se s ním někdy v budoucnu setkala osobně. Zajímalo by mě, jaký je *3*
-
-
Pust si ho v Show Jana Krause a poznáš ho lépe *2* *4*
-
můžu s klidným srdcem říct že je to úplně normální "kluk" který si na nic nehraje . *3*
-
-
Milý Patriku,
dnes jsme Vás viděly a hlavně slyšely v Karlínském divadle a byl jste úžasnej. Známe Vás jen z Ulice a jinde jsme Vás viděly poprvé a hned taková pecka. Díky za boží nedělní zážitek a držíme palce na víc takových nádherných rolí. Sluší Vám. Máte krásný hlas...
Mějte se pěkně, zdravě a vesele a ať se Vám daří.
S úctou Lída a Maruška z Harrachova
*14* *14* -
Jste úžasný herec, moc talentovaný. Máte ode mě respekt. Jste jeden z nejlepších herců, a máte moc krásný hlas. Jen tak dál, mám Vás moc ráda. *3*
-
Milý pane Dergeli!Jste sice hezký chlapec a dá se na Vás i dívat,ale mrzí mne na Vás,že neposíláte autogramy.Již v loňském roce jsem Vám psala o podpis do divadla,ale do dnešního dne jsem nic nedostala,přesto že jsem přiložila zpáteční obálku.O to víc mne to mrzí,protože mi bude v červnu 82 let.Přesto Vám přeji vše dobré a mnoho úspěchů.
-
-
Paní Lexová, že se dá na Patrika Děrgela i dívat? Co to je za slovní obrat?
Každý umělec nemá čas posílat autogramy. A snad to není povinnost, spíš dobrá vůle?!
-