-
arogantní druhořadý a namyšlený moderátor.
-
radio Evropa 2
-
radio Evropa 2
-
radio Evropa 2
-
radio evropa 2
-
net worth:65 million dollars
PENÍZE NEJSOU V ŽIVOTĚ VŠECHNO!!!
-
Také peníze nejsou v životě všechno!!!
-
Milá Evino, s tím bych vůbec nechodil na veřejnost. Svědčí to o plytkosti vaší osobnosti. W
-
Kdyř čtu názory a připomínky na tohoto človíčka, který má navíc tu drzost, že chce kandidovat na prezidenta, tak to přesně odpovídá této době, jak naši spoluovčané změnili názor na hodnoty. Tento pán, nafoukaný libový frajer, stejně jako jeho nejlepší kamarád leoš Mareš, jsou asi představitelé obdivovaných nové epochy, nafoukaných libových frajerů.
Připomíná mi to verš písně V+W: :"že přišel spásonosný osel, už věříme oslovi, jen když nás ten osel hlučně osloví". -
Patriku, obdivují Tě i přechodovky, tj. já. A to už není zadarmo.:-)
-
Všechno nejlepší!! :)))))
-
on je teda totálně krutej *4*
-
mimochodem není to tak, že Patrik má narozeniny 12.2.? Celej internet to máblbě, kdybyste poslouchali ranní show, tak byste věděli.
-
Drahý Patriku,
Milý Patriku,
jsi prostě úžasný !!!! Moc Ti to sluší a kdyby jsi chtěl být mým manželem nebyla bych proti hihihi :-) . Jsi moje krevní skupina a já vstávám každé ráno v 5.55 abych neprošvihla Evropu 2. Mareš je super toho miluje moje kolegyně ale ty jsi pro mě bůh !! Mám v sobě asi litr vína ale i když jsem v poho stejně tě miluju Evina -
NAROZKY
VŠE NEJ A HODNĚ SIL A ENERGIE DO DALŠÍCH LET TI PŘEJE TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *3* -
...
všechno nejlepší...:-) -
přáníčko
Milý Patriku
Gratulace k narozeninám všechno nejlepší
štěstí,zdraví a dalších úspěchů v roce
2011 na rádiu Frekvence1. *4* -
Mrázek ústředna
V tý ranní show na evropě 2 to je síla já u toho chcípal smíchy-fakt dobrej moderátor -
narozeniny
Ale Patrik má narozeniny dnes: 12.2. -
ahojky
si super *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14*