-
ahojky
si super *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
patrik je borec
on je borec s velkym B hlavně mrazek ustredna je nejlepsi -
RANNÍ SHOW JE TO NEJLEPŠÍ CO EXISTUJE!!!!!!
JAK JÁ MILUJU RÁNA S PATRIKEM LEOSEM A LUCKOU BEZ RANNÍ SHOW JE MŮJ DEN VŽDY ZKAŽENEJ -
on je teda totálně krutej *4*
-
Kdyř čtu názory a připomínky na tohoto človíčka, který má navíc tu drzost, že chce kandidovat na prezidenta, tak to přesně odpovídá této době, jak naši spoluovčané změnili názor na hodnoty. Tento pán, nafoukaný libový frajer, stejně jako jeho nejlepší kamarád leoš Mareš, jsou asi představitelé obdivovaných nové epochy, nafoukaných libových frajerů.
Připomíná mi to verš písně V+W: :"že přišel spásonosný osel, už věříme oslovi, jen když nás ten osel hlučně osloví". -
mimochodem není to tak, že Patrik má narozeniny 12.2.? Celej internet to máblbě, kdybyste poslouchali ranní show, tak byste věděli.
-
super
trávím s tebou skvělá rána jen tak dál *4* *3* *3* *4* *4* -
-
Patrik
Patrik se narodil 12.1.1969 a je znamení kozoroh. Leošek je narozen 27.4.1976 a to znamená, že je ve znamení býka ..čili z toho vyplývá, že tito kluci si suprově rozumí ptže jsou ohromná a perfektně sehraná dvojka, kterou velmi obdivuji.´´ *3* -
-
Re: Patrik
Patrik Hezucký je skutečně vodnář.
Když jsem měla tu možnost a osobně jsem s ním mluvila,tak jsem se ho na to ptala,protože se věnuji astrologii.
No a on řekl,že je vodnář.
-
-
Re: super
Patriku ty si moje krevni skupina si fajn chlap si super mas na vic *5*
-
-
narozeniny
Ahoj lidi, nechci nějak prudit ale podle mých informací se Patrik narodil 12.2.1970. Míša -
-
Re: narozeniny
Souhlasím máte tam chybu narodil se 12.2 *16* -
-
Re: Re: narozeniny
Jj neska to řikali v rádiu... Takže tam asi opravdu bude někde zrada, co myslíte? *5*
-
-
-
chyba
U životopisu máte napsáno že je kozoroh a hned podtím je ,že je vodnář. někde bude asi chyba *1* -
Kdy se opravdu narodil??
Zajímalo by mě,jak je to s tím datumem narození.je teda v únoru nebo v lednu??? *4*