Přejít na výpis diskuzí

Paulína Ištvancová

OSOBNOST 7.10.2009 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulínka :-)

Paulínka je moc dobra a taky dobre zpíva na tenhle vzkaz se musí PAULÍNKA podivat!:-) PAULÍNA IŠTVANCOVÁ:-)
  • paulína ištvancová

http://www.cas.sk/clanok/134198/sup erstaristka-istvancova-je-na-injekc iach-vystupi-dnes.html
  • malak-11

Let´s get Louf

Ta píseň se mi líbila.! *1* *1* *1*
  • leamike

CHUDák holka

Fakt chudák holka teprev sem si dnes uvedomila jak sem ji poslouzchala že je fakt dobra no ale je fakt pravda že si nani zasedli bulvar nebo co to řikali !!
    no ale třeba nahraje album !!! *3*
    • Re: CHUDák holka

to není žádná pravda *13*
  • pAULUSHKA

Držte huby!!!!!!!!! Paulushka je nejlepší. Moc jsem jí fandila. Nejlíp se jí povedla písnička Valerie!!!!!!!!!! Vypadnout měl místo ní Lacho!!!!!!! Paulí, pro mě jsi Superstar TY!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Takovej lehce podprůměr. Vzhledově je docela pěkná a sympatická, ale jako zpěvačka stojí opravdu za h***o, jako nechci ji pomlouvat, ale hm zpěvačka to není a její příjmení bych teda taky nosit nechtěla, ale za to nemůže...
  • Paulinka Je Dobra Spevačka A Vobec Neni Pravda čo Pisali O Nej V Novinách *4*
  • malak-11

MP3

Jak se sem vkládají MP3?
  • P

Paulíno,některé tvé výkony byly opravdu vydařené,ale bohužel superstar by měla mít ono zmiňované fluidum a to ty bohužel nemáš...
  • Koneec

Dneska paulina vypadla.....nezpívá špatně, ale na ostatní prostě nemá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit