Přejít na výpis diskuzí

Pavel Callta

OSOBNOST 8.12.2011 
143 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odepíšeš prosím *9* *13*
    • jo,ale nezašlaby si na rande *14* *14* *14* , *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
      • jo ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3*
  • Ahooj vše nejlepší k narozeninám, hrozně se mi líbí písnička Naštěstí!!! *14* a samozřejmě se mi líbíš ty
  • Pavle jsi něj zpěvák
    jsi super jsme rádi že Te mame :-)
    • *4* *14* *3*
  • mirdaharant
    Hlasujte pro Pavla již ve 3. kole! http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-03
  • Ahoj, máš opravdu nádherné písničky. Je do nich vložené srdce a je vidět , že zpíváš pro radost. Je mi opravdu moc líto tvé maminky. Písnička (mami) mě opravdu dostala na kolena. Je to silná píseň. Hodně štěstí do života tobě , bráchovi a celé tvojí rodině. Měj se krásně a hodně úspěchů :)
  • Je prostě užasný
  • tvoje písničky miluji prostě boží prostě slovem se to nedá říct. *14* *14* *14* *14*
  • Největší tvůj hit je ZRZKA.
    Tvoje písničky jsou super *15* .
  • Dobry den Pavle Callto je mi 13 let a strasne se mi libi vase pisnicky a je mi lito vasi maminky moc vas prosim odepiste mi.Dekuji
  • k.kristina
    Pavle máš krásné texty, úžasný hlas a ve svých písničkách máš kus srdce. S Tvým sympatickým vzhledem je to skvělá kombinace. Je super, že máme i u nás úžasné zpěváky. Moc Ti fandím :) Doufám že dál budeš psát a zpívat písně, které rozzáří úsměv na tváři, protože já si je moc ráda poslechnu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší