Přejít na výpis diskuzí

Pavel Grohman

OSOBNOST 9.8.2007 
88 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSUD

LIDI, POKUD TO MĚL JEDNOU DANÝ V OSUDU, ŽE ZEMŘE PŘI NEHODĚ, TAK SE S TÍM STEJNĚ NEDALO NIC DĚLAT A JE ZBYTEČNÉ NADÁVAT NA ŘIDIČE AUTA. SVŮJ ÚKOL TADY NA ZEMI SI SPLNIL A TAM KDE JE TEĎ MU JE ROZHODNĚ LÍP.
  • Re: Nikdo neví jak to bylo....

I kdyby to auto nedávalo levý blinkr, případně mu levý zadní blinkr nefungoval, pořád nese vinu předjíždějící - ta odbočka vlevo na Peklo nad Zdobnicí je ostrá, zhruba 60°. Auto tam muselo zpomalit na dost nízkou rychlost a předjíždějícího musí zákonitě napadnout, že asi k tomu zpomalení má důvod (předvídavost, že...)
  • kutaska00

Re: Závidíte

Souhlasím s tebou jenom ji zavidíte skvělou muziku
  • kutaska00

Pavel Grohman

Přeju upřímnou soustraz celé rodině i kamarádům . Pavel byl nepostradatelný ve skupině . Pracoval na dobrý muzice . Pavel bude celé skupině určitě chybět i jeho rodině . Ještě jednou upřímnou soustraz . *9* *9* *9*
  • bude tu moc chybět

Ahoj to je hrozný co se stalo měla jsem tu skupinu moc rada a měly suprovou hudbu která se da poslouchat kdykoliv,teď bude Pavel chybět *9* *9* *9* .Celé jeho rodině přeji upřímnou soustrast a taky všem jeho kamarádum......
  • Nikdo neví jak to bylo....

Co když to nezavinil on ale to osobní auto?Vůbec nevíte jestli to auto dávalo blinkr,tak vůbec tady nepište takový kraviny že si za to může sám ,když nevíte jak to bylo...Mohlo se to stát úplně jinak!!! *16*
  • Závidíte

všichni,co tady nadáváte na Chinaski,tak jim leda závidíte jejich úspěch.A není pěkný tady psát nějaký nadávky *16* ste pitomý nebo co!!!Děte si nadávat doprdele tohle je pro příznivce Chinasek a ne pro hlupáky.
  • Re: Re: Re: ????

Myslím, že tahle diskuse je založena pro ty, kteří mají co říct k Hrochovi a né pro ty, kteří chtějí v takovéhle situaci jakkoliv urážet skupinu Chinaski...od toho jsou určitě jiné diskuse!
  • Pavel Grohman

To co se mu stalo je hroznééé!!!!!!!!On si to vůbec nezasloužil a tomu řidiči auta bych dala doživotí jelikož ať mi někdo neříká že tu motorku neviděl a už vůbec že hu neslyšel!!!!!!!Byl nejlepší člen skupiny!!!!!!!A nejlepší bubeník na světě!!!!!!!!!A nejhezčí!!!!Jemu se to prostě nemělo stát jemu ne!!!!!!!!!!Skupina Chinaski už nikdy nebude co dřív!!!!Bez zakládajícího člověka a tak nadaného už to prostě nepůjde!!!!!!!Bude tam moc chybět!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Celé jeho rodině,známým a jeho kamarádům přeju upřímnou soustrast.......musí to pro ně být strašné.. ale to určitě pro všechny co ho znali........
  • Času se nevyhneme..

Je mi to mocky líto!! jejich pisnicky neposloucham mocky vašnově ale když je možnost tak v radiu nebo na očku si je poslechnu rada a ted ještě radči po tom co se stalo! mocky mě to mrzí pěkně zpívali! a jestli protti nim někdo něco má *5* má dost rozdat si to se mnou!! Ten čas..kdyby mohli se posunout na spět!! *9* *9* *9*
  • otázka

Co měl vůbec za motorku???
  • Jeho chyba!

Pavel si svou smrt zavinil sám! Ono se o bubenících říká, že nemají moc vysokou inteligenci....
  • kutaska00

Pavel grohman

Je mi hrozně líto co se stalo . Nejhůř z kapely na to bude asi Michal Malátný , protože Pavel byl s Michalem spoluzakladatelem skupiny Chinaski . Bez Pavla to nebude nikdy ono . A upřímnou soustraz celé pavlově rodině a skupině Chinaski . Hlavně Michalu Malátnému .
  • gabinka022

Upřímnou soustrast

Je mi to moc líto. Zbytečne zmařený mladý život nadaného hudebníka, manžela a táty od rodiny. Upřímnou soustrast rodině, známým a kapele Chinaski. R.I.P.
  • smysluplné texty

..psal hezke texty, smysluplne, proste o zivote..v tomhle smeru urcite nenahraditelny..je mi to lito..odpocivej v pokoji
  • Je to jeho vina

Pro ty, co, neví, oč šlo:

Jel po silnici č.11 od Vamberka.
    V osadě Libštejn projel zatáčku a začal zrychlovat.
    Před ním jedoucí auto odbočovalo doleva směrem na obec Peklo nad Zdobnicí.
    Odbočovací manévr musel být dosti pomalý, protože odbočka vlevo je ze směru od Vamberka v ostrém úhlu - zhruba 60°!
    Grohman auto předjížděl z levé strany.
    Naprosto nesprávně tedy reagoval na vozidlo před sebou a svou rychlost nepřizpůsobil situaci.

Jeho vina na nehodě je jasná.
    Je dobře, že nevzal někoho s sebou...
  • Re: Re: Re: Re: Re: ????

Vzdyt ani nevis, jak se ta nehoda stala!
  • Re: co k tomu říct?

Hm, to je teda hodnej Buh, kdyz necha umirat mlade taty od rodiny. Prdim na nej, na Boha! *16*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ????

Tak trapnej může být jenom někdo kdo nemá srdce
  • drako

!!!smrt!!!

může si za to sám ale to není důvod aby umíral kdyby mi nebylo jen 14 tak bych se možná pokusil prosadit návrh na pár minut a třeba i v rozhlase bych pustil jeho nejoblíbenější skladbu no a inak přeji kapele chinaski upřímnou soustrast!!!

a doufám že už víte jak jezdit na motorce!! to je varování pro všechny!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit