-
Web
No o autogram by to chtelo si napsat spis primo Pavlovi. Tady Vam ho asi nikdo neposle. Zkuste jeho stranky www.pavelnedved.cz. -
Vrat se do reprezentace prosim prosim
Ahoj Pájo chci te poprosit o to abys ses vratil do reprezentace moc te prosim mi bez tebe Nizosemsko neporazime Tomáš Galásek neni lepsi nez ty jsem tvuj veliky fanda a chtel bych te videt v Reprezentaci moc te prosim rozmysli si to Ahoj tvuj verny fanousek!!!!!!Petr -
I na zlate je kaz
Je to skvelej fotbalista - mozna ten nejlepsi, ale to ze chce zustat v Italii a deti dat do italsky skoly - to neni vlastenectvi, trochu kazi celkovy dojem . . . ale jinak jako fotbalista - jednicka jako clovek dvojka -
Ahoj pavlíčku dávám ti prosbičku, jsem tvůj velkej fanoušek, ten co tě moc prosí, abys mě dal slibeček, pro lid který prosí. Ty fotbal rád máš tak se prosim snaž. V nároďáku je bez tebe býda tak přijď ať neumírá. Tvůj nejvěrnější fanoušek
-
Pomoz českému fotbalu
hoď za hlavu fráze a pomoz českému fotbalu když je tak trochu ve srabu.Na trenera se nezlob je to super chlap. -
Čau
Pavle,uznávám Tě jako fotbalistu.Ale to je všechno. Přečti si příspěvky lidí k tomu, že se chceš vrátit do reprezentace. Až si je přečteš,tak zjistíš,že je lepší zůstat,tam kde si.A to nespochybňuji tvoje kvality,jako sportovce,jako vlastenec si na tom uboze. -
Ahoj,jenom jsem Ti chtěla říct,že je od tebe dost hnusný že se chceš vrátit zpátky do České reprezentace,protože jestli se nemýlím tak jsi nedávno řekl, že se tam nevrátíš,že tě nikdo nepřemluví a to co jsi řekl o Karlu Bricknerovi bylo dosti hnusný,Na jednu stranu je super že se chceš vrátit,ale na tu druhou už se na tebe nebudu dívat takovýma očima jako kdysi promiň.Pro mě je nejlepší MILAN BAROŠ.Jestli můžeš tak mi napiš svůj názor zatím ahoj Verča ze Studénky
-
-
Re: Baroš? vtip!
haha :D Milan Baroš? Prosímtě..,možná umí hrát fotbal,ale má jen základní vzdělání. S ním se nedá ani mluvit. Věř mi. *3*
-
-
ahoj Jardo, vím že nejsem vlivný ani známý, ale přesto fyndím českému sportu a i malou měrou jsem se zasložil o jeho zviditeňění. Hraju 4. ligu házený Německu (není to NHL vím), ale baví mně to a užívám si to. Už mám rodinu a manželka to snáší . A nezávisle na to všem se ptám, nemohl poslat dres české repre "68". pro to že nekecám ti poílám odkaz naší www. stránky (mám č, "5"). http://www.hsv-bad-blankenburg.de/ S pozdravem Pavel Barth
-
AD HONORE NEDVĚD !
-
Pavel Nedvěd is Best
Cau Pavle.Že Ti ted můžu psát je pro mě velká čest.A kdyby si mi napsal byla by to pro mě ještě větší.Moc Tě přeju aby jsi byl zdravý a taky aby jsi hrál ještě pořád skvěle.Moc Tě ted přeju za skoro celou naší krásnou malou zemičku aby jsi zůstal.Musíte vyhrát mistroství, protože to asi pro většinu mužstva bude poslední co můžete udělat.A určitě by to byl vrchol kariéri.Moc Tě prosim aby jsi mi napsal a taky poslal podepsanou fotku.Moje adresa je Dukelská483 Strakonice 38602.Jméno je:Roman Škoda.Děkuji Ti moc.A at Tě všechno vijde.Cau cau!!!!!