Přejít na výpis diskuzí

Pavel Nedvěd

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jdi do prdele

Ty jeden kreténe, jestli neumíš telefonovat a neumíš si za ty prachy, který Ti umožnil lenhle národ vydělat někomu říct, aby panu trenérovi zavolal,že na nás tady všechny sereš,tak ji jednou provždy DO PRDELE.
  • Pomoz českému fotbalu

hoď za hlavu fráze a pomoz českému fotbalu když je tak trochu ve srabu.Na trenera se nezlob je to super chlap.
  • Ahoj pavlíčku dávám ti prosbičku, jsem tvůj velkej fanoušek, ten co tě moc prosí, abys mě dal slibeček, pro lid který prosí. Ty fotbal rád máš tak se prosim snaž. V nároďáku je bez tebe býda tak přijď ať neumírá. Tvůj nejvěrnější fanoušek
  • 4ever Pavel

Páááájo,prosííím vrať se. Bez tebe repre neni nic. Jak řek Kaja: bez Nedvěda sme silní ale s Nedvědem ještě silnější!!! Nároďáku chybí duše, a ta je v Juventusu........... Milovat tě stejně budu, ať seš v repre nebo ne, ale bez tebe se do Německa nedostaneme. Comeback proti Finům by byl kráááásnej.........
  • Doufám,že se vrátí do reprezentace a pomůže nám na MS do Německa!!!
  • PÁJO VRAĎSE

• Měda je suproví

Mezi nelepšími fotbalisti patří Pavel Nedvěd.Von že nenínejlepší ale suproví na celém světě.
  • I na zlate je kaz

Je to skvelej fotbalista - mozna ten nejlepsi, ale to ze chce zustat v Italii a deti dat do italsky skoly - to neni vlastenectvi, trochu kazi celkovy dojem . . . ale jinak jako fotbalista - jednicka jako clovek dvojka
  • blbec

pavle ti si nejlepci ale si užitecni
  • Vrat se do reprezentace prosim prosim

Ahoj Pájo chci te poprosit o to abys ses vratil do reprezentace moc te prosim mi bez tebe Nizosemsko neporazime Tomáš Galásek neni lepsi nez ty jsem tvuj veliky fanda a chtel bych te videt v Reprezentaci moc te prosim rozmysli si to Ahoj tvuj verny fanousek!!!!!!Petr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit