Přejít na výpis diskuzí

Pavel Novotný

OSOBNOST 21.8.2008 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šišlcka *12*
  • Manželka jistého oscarového režiséra si dovolila neoznámit, že je podruhé těhotná a Novotnému ml. nepředložila test otcovství, což ho prý opravňuje, aby jí udělal ze života peklo. No teda! Jakou má jistotu, že jeho žena z obavy, aby její dcerky nebyly stejně ošklivé a postižené jako PN, nevyužila k jejich početí kvalitního inseminátora? Protekční spratku, lůza, plebs i zaostalý venkov žádají, abys v Prásku! zveřejnil svůj spermiogram a test otcovství DNA na obě dcery!!! Nebuď srab!!!

*8* *15* *12* *11*
  • Defekace, česky vyměšování je fyziologická nutnost, defekovaná=vyprázdněná nebývala tedy pouze Iveta B., když o ni, dle tebe, pečoval Rychtář. Parazitovali jste na ní dlouhodobě společně, totálně ji dehonestovali, jak tvrdíš - "zcela nezištně" - dokud jste ji nedohnali na koleje, bezesporu šlo z tvé strany o profesionální stalking. Psychopati primárně nevykazují známky duševního onemocnění, což představuje pro společnost obecné nebezpečí. Posudek může vyhotovit pouze zkušený soudní znalec. Odolat zlu zvládne jen menšina, psychiatry nevyjímaje. Sdělení lékařky o tvém zdraví nemá vypovídající hodnotu.
    Asi tak, arogantní jelito.
  • medvědí služby všeho druhu. Garance výhodných cen.
    *12* *12* *12*
  • Ornella má ve 22 kozy proklatě nízko. Protože ji za ně tahám, nemůžu si pomoct. Patrik Švec
  • Pavel o sebe napis titulku a popis akymi psychochorobami trpis,po pripade to nechaj radsej na odbornikov.
  • Že vy ve vodním znamení jste tak oškliví lidé brrrr
  • Pokud by někdo řekl "ano, já mám možnost servírovat lidem fotky zpoza plážového lehátka, na kterých má celebrita na dovolené tlusté nohy, vím že to bude mít tisíce kliknutí za hodinu, ale neudělám to, protože nechci nikoho rozmazlovat tímto způsobem, protože v sobě mám špetku nějaké té zodpovědnosti vůči společnosti, takže ji nechci měnit hodnoty tímto směrem" , tak si budu jistý tím, že to neřekl Pavel Novotný. Pavel Novotný naopak velice chytře manipuluje s veřejností, protože si řekne "fotky tlustých nohou celebrity zpoza plážového lehátka poskytovat masám budu, protože mně to vydělává prachy a jakmile mě napadnou, že jsem mediální mrdka, tak je nařknu, že to sami chtějí a oni ještě budou mít pocit viny. hahha. to jsem je přechcal" To je to samé, jakoby matka záměrně přežírala své dítě od batolecího věku a když by potom to dítě přišlo za matkou, že je moc tlusté a ostatní děti se mu smějí, tak matka by se do něj pustila "no jo, ale to je tvůj problém, že to žereš, já ti to jen nabízím, ale sáhneš po tom ty" Možná že Pavel Novotný žije od batolecího věku ve světě takového přemýšlení, takže mu teď tenhle způsob myšlení přijde jako norma
  • ty sluníčkáři, vezmi si ty svý uprchlíky k sobě domů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit