-
*8* Nechápu, proč do koláže z 12. 3. s popiskem KURTIZÁNY Z 25. AVENUE nepřidal zdroj profimedia k IG, IČ a ŠG ze svého archívu také starší fotku manželky šéfredaktora nejmenované eXtražumpy. Povoláním striptérku u tyče, jejíž minulé živobytí se snažil retardovaný, nyní degradovaný "nejlepší" šišlající moderátor Prásku!, před diváky Týdnu v ringu i Ondřejem Pálou neúspěšně obhájit coby vrcholné umění... Vtipné by bylo, kdyby si ze SG utahoval, když byl oním "oblíbeným premiérem" a ne v době, kdy je v terminálním stadiu života... typická hyena... Přijde mi, že tento nekritický sebestředný mimoň šije do moderátorky VIPek ze závisti. Moc rád by se viděl na jejím místě, aby nás opět mohl informovat o "zajímavém životě PANA Josefa Rychtáře", a "trapném Přízraku z Betramky Goťákovi". Za monstrózní PR Českému slavíku, ke kterému zneužil tragicky zemřelou IB i jejího syna, se mu pořadatelé spravedlivě odvděčili tím, že mu dovolili udělat ze sebe veřejně totálního trotla, aby si na něm nakonec v zákulisí ve svěrací kazajce se zadostiučiněním smlsla jeho nenáviděná nástupkyně GP, kterou tuto akci nechali moderovat. Kdo seje vítr, Pavlíku, a také, kdo s čím zachází... Příště prozraď, co nového v Řeporyjích, vidláku.
PS: Napiš alespoň jeden důvod, proč by Ivana Gottová nemohla malou rolí v řadovém muzikálu přitáhnout do hlediště stovky diváků. Pořád je to mnohem lepší než tvoje závistivé plivání špíny. Na klasiku si každý zajde do opery Národního divadla.
*15* *15* *15* *11* *12* -
PL si drží Novotného jako trolla. Čím víc šokuje, tím více příspěvků, chechtáků za reklamu. Ze stejného důvodu skákal oděn pouze v suspíku přes švihadlo ve Šmajdově klipu. Chudák dcerka, jako by mu vypadla z pérdele, už teď je plus size, pokud i stejně artikuluje, tak má slušně našlápnuto...
-
Jen poznamka - jak muzete kritizovat moderovani jinych ( pr. Ivanu Gottovou), kdyz Vy mate primo strasnou vyslovnost, neumite sykavky a o obsahu Vasich < radoby vtipnych> zprav a komentaru, se nechci uz vubec zminovat. Nemate zadnou sebereflexi?
-
Nedávno jsem si omylem přepnul bednu na Prásk, kterou moderuje ten k.kot, minutku jsem čuměl, a tak jsem zjistil že buřtovi n.sral na hlavu růžovej mimozemšťan, vypadal jak teletabís s čírem, není většího k.kota a větší degradace lidské hrdosti než Pavel k.kot Novotný. Takový malý ušatý h.vno s vadou řeči.
-
Nevím, jak vy, ale já jsem větší h*vado v našem šoubyznysu neviděla. Ta přezdívka "protekční spratek" k němu sedne dokonale.
-
Je vidět, že někdo nepobral rozumu ani za nehet.
Petra Novotného jako baviče vůbec nemusím, ty jeho vlezlosti.
A ten Pavel Novotný - to je škoda slov.
Poslal bych ho na chvíli opravdu do zemí třetího světa, ale ne do hotýlku, kde si bude popíjet kafíčko a klábosit nesmysly o něčem, o co ani nezavadil. Je třeba jej nechat vyhnít v tom prostředí, aby přičichnul k tvrdé realitě tohoto světa a pak by nekydal ten hnůj.
Takoví lidé jsou nebezpečím pro celý normální národ -
hnusnej sislak *10* *10* *10*
-
Kdyby existovala soutěž ,, Missák BLB ,, tak jste zaručeně vítěz. Neznám nikoho, kdo by Vás mohl ohrozit.
-
fakt se nemusí bát, že ty jeho vyžrané ošklivky někdo znásilní...trest za rouhání - denně se na ně dívat. Jo, co zasil, to sklidil. Budou z nich octovky.
*1* *1* *1* -
Nezelam nikomu nic zle, ale dufam, ze bozie mlyny melu a ze tento smrad, zmrd, toto čune bude trpiet minimalne ako Iveta. Ma este malu dceru a mysli ze za par tisic korun mu lezi svet pri nohach. Tvoja dcerka ma zivot pred sebou...Dokazes sa pozerat do oci svojim rodicom?? Netrpi Tvoja matka za to co robis?, Tvoj otec uz pomaly ano.. a verte bude huř.. FUJ , HNUS, Kto akymi zbranami bojuje, takymi zhynie..