-
Proč?
Nechápu proč je zde registrováno tak málo fanoušků tohoto populárního zpěváka. Domnívám se, že je to velká škoda, protože z vlastní zkušenosti vím jak dobrý člověk a umělec je. Znám to z natáčení revue Ticho, ticho, ticho. Konzertů ve Slovanském domě, ze Savoje ve Špindlu i z veřejných vystoupení. -
-
Re: Proč?
Pavla znám přes 40let a lepšího kamaráda než je Pavel asi nenajdu. -
-
Re: Re: Proč?
To je dobré,, nemohl byste se prosim zeptat zda li by udělal rozhovor,, Dělám takovej trochu old dokument který se týka staré české hudby i filmů .. Nevím jak ho kontaqktovat děkuju,,,
-
-
Re: Proč?
Já mám zkušenost s tímto pánem špatnou.Jako malá holka, ještě s kamarádkou jsme si hrály venku na schovávanou a kamarádka se schovala do domu a tam jsme měly tu ´čest´ s tímhle chlípníkem. A to mluvím ještě dost slušně.Věc vyšetřovala tenkrát VB, dnešní policie.Nevím jak věc dopadla, ale tento ubožák by se měl spíš stydět a lěčit a né se vracet na scěnu. -
-
A pokud byste mi o tom chtěla něco říct, kontaktujte mě na email - PetrJirik1@seznam.cz. Nebylo by vhodné to rozebírat zde -
Jaktože nevíte, jak to dopadlo, když jste se toho zúčastnila? A čeho vlastně? Znám ho moc dobře a vy si podle mě vymýšlíte
-
-
-
Milý Pavle
Ráda se přidávám do fanklubu Pavla, snad od svých čtrnácti let se setkávám s jeho příjemným hlasem, který mi spoustu let chyběl.Proto jsem ráda, že zase ,,září" na rokenrolovém nebi u nás. Těším se na nějaký koncert jako byl ten jedinečný v Lucerně!!! *14* -
fandím pavlovi
Pavel je dobrý zpěvák. Ráda jsem ho poslouchala v minulosti, a ráda ho poslouchám dál. Zdravím. -
Pavel Sedláček
Pavel je dobrý rockenrolový zpěvák.
Jeho píseň"život je pes" i když byl
menší postavy,jako Vašek Neckář,
Jiří Hrzán,a atd.Měla jsem ho ráda
a ráda ho poslouchám dál.Rádia,
gramofonové desky SP,LP.I když je i
dobrý podnikatel,jsem ráda,že
na zpívání jen tak nezanevřel.
S Úctou! -
Pavel
Pavel se mi líbí jako zpěvák. *3* -
narozeniny
Dobrý den, k dnesním narozeninám Vám preji hodne zdraví, stestí, lásky a hodne vitality do dalsích koncertu. *4* -
přání
Milý pane Pavle
Přání k Vaším narozeninám hlavně přání
dobrému zdraví,štěstí.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Pavel oslaví už za tři dny své neuvěřitelné narozeniny. Je vidět, že správní rockeři jsou stále na výsluní *5* viz: Paul McCartney, Ringo Starr, Petr Janda......Přeji Pavlovi skvělé zdraví a ať nám ještě dlouho zpívá *2*
-
Pavlovi S přeji hodně zdraví, štěstí, pohodu a elán do dalších let. Jeho muziku je skvělá, poslouchám ji na koncertech, tanečních zábavách a odpoledních čajích, od 18 r. Benda F 71r.
-
Už moc dlouho sháním text k písním Pavla Sedláčka i event.nahrávky.Máte někdo třeba jen pláč a smích text?Jezdíval jsem do Kyjí a Českého Brodu,kde jsem začal muziku s první kapelou,kterou jme tam založili,a nejen,že jsem tam hrál,ale chodil jsem tam na všechny kapely,včetně Markýz John,kde jsem poté nastoupil jako zpívající zvuař,ale Fontana Beatings mi dosud leží v srdci.Byli můj vzor v hudbě,později jsem založil a zpíval Smokie jako Pepa Chris -Smokie revival Praha.Dík za kažou informaci.
Pepa Chris,i na F