-
Bestovniiiii
Pavel je prostě nejlepší hráč z celý Český Republiky..prostě je to naprosto skvělý hráč..nemám k němu víc co říct..je prostě a jednoduše úžasný!!! *3* *4* -
starejte se raději o sebe
O co vám jde všem? kdybyste se raději starali o sebe a nešířili drby zbaběle pod fiktivním jménem! Kdo věří tomu, co napíše někdo pro mě úplně cizí, je fakt **** -
-
Re: starejte se raději o sebe
Přesně tak. Souhlasím s tebou.. Je to docela smutný, že když Šultyho neznáte, ale dokážete sem psát takovýhle hovadiny... *10* *7*
-
-
nn
Měli by jste se hodit do klidu všichni co se píšete,Šultes je rozmazlený ufňukánek,jehož nejbližšími jsou ruleta a automaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: nn
A ty seš co?? *8* Šířit takovýhle hovadiny... Ty vole KApr hadra fakt!!! Raději se vzpamatuj!!!!! *16*
-
-
SFC
Šulty nechceš se k tomu všemu vyjádřit,nebo si taký posera a srab,jak tu o tebe píšuo!!! -
-
Re: SFC
Spíš se k tomu nechce vyjadřovat proto, že se tomu jenom směje... Proto, že jsou to jen výmysly a naprostý hovadiny, kvůli kterejm nemá cenu ani zapínat počítač... Protože ti, kteří ho znají = OPRAVDOVÍ PŘÁTELÉ ví, jaký je... Takový vymyšlený slátaniny a hovadiny mlůže psát jenom člověk, kterej Šultymu závidí a chce ho nějakým způsobem pošpinit... Prostě to píšou ubožáci...
-
-
O něm
Tak se přidávám do klubu, potkala jsem ho v Zaječí a opravdu sympaticky, krasny, chytry kluk *14* -
Negembluj
Pavle negembluj prosim te,nepodvadej svoji pritelkyni a zacni se chovat jako chlap a ne jak rozmazleny frocek a kurevnik.Nejhorsi vada je,ze spis s pritelkynemi svych kamaradu,ze te hanba nevackuje *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Negembluj
vy si myslíte, že je opravdu takový? Nevěřím, že by podváděl a gembloval....
-
-
sfcO
Tak vidím že aspoń rodiče pišou něco pozitivního,no jo rozmazlený fracek se vždy pozná *5*,ALE BOHUŽEL NEZNAJÍ REALITU!!!!!!!!!!!!!! -
Bůh
Pavel je sympatický mladý hoch. Mám to štěstí, že jsem se s ním potkal. Pavle JEĎ!!!! Zdarví tě kluk z Luhačovic *14* -
Skvělej člověk
Protože Pavla tak trošku znám,můžu říct,že je to hrozně hodnej,milej,hezkej kluk a skvělej fotbalista..Mám ho fakt ráda *4* -
Šulin
ŠULINTES SFC Opava4ever *16*