-
Je to nejlepší česká herečka
Je to nejlepší čeká herečka!!!!!!!! *14* -
-
Re: Je to nejlepší česká herečka
souhlasím je výborná
-
-
Příšerná
Tak tuhle herečku vážně nemusim, je naprosto příšerná. Hezká je, ale hrát neumí a její vystupování je otřesný. Byla v pořadu "Nikdo není dokonalý" a musela jsem to vypnout, protože jak se zadrhávala, přeskakovala v řeči, téměř koktala a byla celkově taková roztěkaná a roztržitá, to bylo hrozný. Ten její příběh neměl žádnou pointu a nebyl ani vtipný. Taky jsem ji viděla v seriálu "Cesty domů" a nikdy více. A divim se, že je v TOP 10...? *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
-
Re: Příšerná
Naprosto souhlasím !!!!! -
rikame ji labut bez mimik -
Bych chtěla vidět tebe!! Ale ona je dokonalá. Je hezká ...... prosadila se narozdíl od tebe ...TY dokážeš jenom pomluvit a nic víc!! *7* ZÁVIDÍŠ JI! -
Mam stejne pocity. -
A ty snad si dokonalá..to bych se divila.. *13*
-
-
nechápu
nechápu proč je v 10 nej... osobností
neni žádná hvězda a cesty domů taky nejsou tak skvělý -
-
Re: nechápu
já myslím,že je to podle toho,jak si ju lidi často vyhledávají na osobnosti.cz...teď má tam napsaný přes 60000 lidí,tak to bude asi seřazeno podle toho..
-
-
čůs
hele je dobra mno *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Pavla Vitázková
ted jsem ji dlouho nevidela a ted se objevi ,,cesty domu''.je upe skvela.a krasna skoro modelka...
*1* *4* *14* -
Pavla Vitázkova-Ptáčková
Pavla Vitázková-Ptáčková bila hostem.nikdo neni dokonalej M.E
Jiří Adamec...........
bilo to supeeeeeerrrr divala jsem se na tén pořad.......☺☺↓☺☺→##. -
-
Re: Pavla Vitázkova-Ptáčková
NAUČ SE LÉPE PSÁT, MAGORE! -
-
Re: Re: Pavla Vitázkova-Ptáčková
ja ti dam magora.........tulo jeden...... ja jsem chodila do slovenske školy.........Prš prakticka Rodina škola hochu♥♥
-
-
-
Pavla
Seriály moc nesleduji, ale přiznám, že v tomto/Cesty domů/ ji to sedí. Mj. Miroslav Etzler je herecká, česká Top a ona velmi sympatická a pohledná žena. Koukám se na to i kvůli ní...... -
No jsem
velmi spokojený, že jí to ten režisér "nabýdl". -
-
Re: No jsem
Ty polointeligente,místo kecání do všeho si zopakuj gramatiku *13*
-
-
Cesty domů
V pilotním díle Cesty domů hrála strašně. Tak nějak strnule a křečovitě, bez mimiky a emocí, jako mechanická hračka natažená na klíček. Na hlavní roli v seriálu dost špatná volba je nudná jako sousedka od vedle. -
-
Re: Cesty domů
Je to pravda. Hraje strnule, bez mimiky a emoci. -
-
Re: Re: Cesty domů
Mě teda taky nijak zvlášť nenadchla. -
Re: Re: Cesty domů
Zkuste si stoupnout před kameru, s pocitem že vás sleduje několik tisíc lidí, opravdu hračka. Ale je to Váš názor... Jen to zkuste psát jiným stylem, opravdu to není jednoduché *3*
-
-
Tak se přestěhuj magore. -
jo?! tak si to zahraj líp! bych chtěla vidět tebe jak bys to hrál!!!! Je talentovaná a působí mile. Nemusí být jenom pražáci dokonalí. *5* -
Chtěla bych tam vidět tebe jak by z tebe mimika a emoce jen sršely. pomlouvat umí každý idiot.
-
-
Ahojky
Ahoj zdravím všechny příznivce mojí tety.