-
twilightinfo.pise.cz
ahoj mam stranku ostmívání atd. jestli chcete podívejte www.twilightinfo.pise.cz,nechte tem vzkaz jak se líbí -
Re: Narozky!!
Mimochodem: jak už jsem psala, ve Stmívání mu to moc sluší...V nem Moon samozřejmě taky xD...fešák a velkej sympaťák to je *3* ... -
Narozky!!
Opožděně moc blahopřeju k 36 narozkám a přeju vše nej x)
Byla tu ta blbá reklama, tak mi to nějak nefakčilo..sry *3* -
..
ouuu *3* tak všechno nejlepší *14* -
peter
wowwwwwwwwwww tak vsetko naj moj milovany peter alias carlisle zboznujem ta milujem ta a prajem ti vsetko naj lasku zdravie stastie a vaic toho prekrasneho usmevu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
B-Day
Happy B-Day Peter and good luck! <3 -
Happy B-Day
Happy Birthday *14* -
happy birthday
Peter je upe sqelý herec... zase se opakuju ale jako všici z Twilightu... PS: happy birthday Peter *14* -
Vše nej
ano ano, vše nej:D:D:D:D -
Happy Birthday
Všecko nejlepšííí Petere !!! Řekla bych vše nej Carlisle ale proč bych mu měla psát k narozkám :D ke kterejm asi !!! :D -
HAPPY BIRTHDAY!!!
Všechno nejlepší k narozeninám....přeju úspěšný pokračování v natáčení Zatmění a dokončení celé TWILIGT ságy x) štěstí zdraví lásku...a společnost tý úžasný party z Twilight *14* *14* *1* -
Narozky!!!!
Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!!!!!!!!
<3 -
Happy dday
Všechno nej k narozeninám =o) -
Happy B-day
Vše nej k zítřejším narozkám..:-* -
konečně
Tak dnesa konečně uvidím na HBO film HLedá se Amanda s Peterem!!!!!!! -
ouuuuuu
moze byt niekto tak sexi ako on podla mna nie ach keby bol naozaj upir myslim ze by som nebola jedina ktora by sa od neho dala pohrizt zila snim celu vecnost *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
Sexy Upííír
Jo je to sexy upíír a Edík je po tatínkovi *15* *15* *15* *15* *15* *15* Já vím že to není jeho syn ale jakoo *15* *15* *15* -
waw
Vidím, že je to tu samá reklama *1*
Peterovi to ve Stmívání moc sluší..fešák :)) -
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
Peter
vždycky když se na něj podívám zapomínám jak se dejchá *14*