-
nic
Petr je the BEST -
Ahojky,Petře seš nejlepší brankář dneska si byl v televizi program dě byl si supr,mám prosbu neposlal bysmi fotku s autogramem,byl by to hezky darek mym 15,já sem z Mladé Boleslavi a fotbal se mi moc líbí.Ivet Lehejčková,U stadioinu 816,Mladá Boleslav 29301.Děkuji a ahojky Iveta
-
petr je nejlepší brankář na světě
-
prosba
Petře jsi múj velkýýý vzor a chťel by tě poprosit o tvůj autogram.Moje adresa-Lukas Kucera Obrataň 105 39412.Předem děkuji -
ja jsem cech
-
Chytas fakt skvele
-
Prosba
Ahojky Petře,je radost se koukat jak hraješ.Jsi můj nejoblíbenější fotbalista a proto tě prosím o autogram Moje adresa:Marcela Wernerová,Jedlová 171,Jedlová u Poličky 56991 Tak pa a mockrát děkuju Marcelka -
Petr Čech je nejlepsi
Joooo Petr Čech je absolutne nejlepsi brankar na svete :))) -
Jsi jednicka na svete. Pepa
-
Petre vydrz,JSI BEST.
-
NEJLEPŠÍ BRANKAŘ NA SVĚTĚ
-
My si myslíme,že jste nejlepší brankář a lapač.Nejvíc vám fandíme.Jendy:Když hrajeme na tanečnim fotbal tak já s klukama hrajeme za Chealsea.Já jsem v bráně jako že jsem vy.Nashledanou a odepište please
-
gaba
Proč je nej? Protože je Cěch z čech. -
Majda
Jo, pěknej kluk to je,talent tu určitě taky bude, ale jak může někdo tvrdit, že ho miluje???:) -
Goal
Né žádnej BLBEJ Brazilskej brankář.NejNejNej je Čech.Díky němu sem se rozhodl pro fotbal.A ještě něco,díky němu sem se stal nejbrankářem třídy.Jsi ten nej Petře. -
Jsi hrozně sexy chlap,Petře!!!!!!!!!!!!!!
-
peťa
je to nejlepší brankař na světě. Miluju ho!!!!!!!!!!!!!!!! -
seru na to
vy se jenom ádáte a přitom je jasný že Čech je absolutně nejlepší -
Ne Buffon ale ČECH je ten nejlepší golman na světě.lide neví kdo vůbec ČECH je.je to muj vzor a chytam podle něho daří se mi to.Dík Péťo.budu za nim vždy stát na to se může spolehnout.zdravím všechny fanoučky PETRA ČECHA
-
Rozhodně je můj vzor.Snažím se chytat podle něho.jde mi to. je to prostě borec..Chelsea musí být na ČECHA pyšná a já taky.Lukáš,Znojmo