Přejít na výpis diskuzí

Petr Čech

OSOBNOST 31.12.2006 
241 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzdej se už konečně reprezentace
  • nejsi dobrý brankář !
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *3* *2* *15*
  • Je fakt skvelej brankar. *1* *3* *15* *2*
  • PROSÍM O POZORNOST : PRAVDA O "SKVĚLÉM" PETRU ČECHOVI ZDE NA TOMTO WEBU http://www.anticech-fans.estranky.cz/ *1* *3*
  • Fotbal mě nebavi takze nemam co řict. *16* *11* *9*
  • Nejlepší a nejhezčí brankář všech dob, opravdu! Je skvělej! *14* *14* *3* *1*
  • Všechno nejlepší k narozeninám si uzasnej ;) *14*
  • Vše nej a hodně zdraví!! *4* *3* *14* *1* *2*
  • Vše nej! Pohár v Lize mistrů byl pro něj určitě velký dárek! *1* *1*
  • Dobrý den pane čech měl bych takovou menší prosbu mohl byste my poslat dres drogba jsem fanoušek když hraja fotbal tak se dívám a někdy to nestihnu ale zjistím sy to na internetu nebo na telexu poslat na tuhle adresu Rolník Tomáš Prusinovice plačkov 306 768 42
  • Čechíno, SI ŠPATNÝ ČEŠTINO
  • Rozhodčí měl po druhé brance Barcelony v utkání s Chelsea ukončit zápas s tím, že postoupí Barca! Byli jste nemožní!
  • nehg

Re: chytani

tak natoč jak tvoje babička chytá a pošli ho sem když je lepší než Petr Čech
  • Re: Re: Čech

jj máš provdu on je dokonalej:P *14* *14* *14*
  • brankar

si ten najlepsi brankar van der sar sa samoze skrit preto lebo vsetko vichtas
  • r.madrid

jjj

peta nejlepsi brankar na svete
  • terousek996

nej brankář

Petr Čech je nejlepší a nejhezčí brankář *14* *14* *14* *14* *14* *14* NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • frajer

ahoj ted budeš mít zápas s českem.
  • jenda

nevím kdo by chtěl pořád Petra Čecha pomlouvat zkuste si do té brány vlést sami já sem taky brankář a vím jaké to je stát vté bráně promě je čech nej brankář i když někdy nemá svůj den to se stává každému *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit