Přejít na výpis diskuzí

Petr Čech

OSOBNOST 31.12.2006 
241 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • magor

ty kokot magor ty by si aj tu jednu strelu pustil buzerant *10*
  • magor

je to kokot,nic neumi,kdyz tam na neho de jedna strela za zapas tak se nedivte ze nepousti goly *1* *1* *1* *1*
  • super

Mam jeho knihu a je fakt super *4*
  • dotaz

Zdravím ve spolek, chtěla bych se jen zeptat, zda někdo neví, jak by se dal získat podpis Petra čecha. Chci ho dát bratrovi k narozeninám. POkud máte někdo info. Napište, prosím na můj mail dannyx82seznam.cz Diky *14*
  • Dotaz

Prosím,prosím nemáte někdo tušení jaké rozměry má fotbalová brána?Napište mi to na email díky moc.Petruskaberuska023@seznam.cz
  • nejlepší

Petr Čech je prostě nejlepší.buffon a Lehman na něj nemaj *5*
  • ahoj

Čech je good ale myslim ze buffon je lepší sry péto ale stejně je čech skvelej kdybysis to nahodou četl tak mi plz napiš na mail nejaky tvi cviceni predem dikes *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • Je skvělej...

Petr je ten nejlepší brankář!!!! At se mu nadále daří... *14*
  • Petr je 1

Petr je fakt 1!!!Mam DVD i Knížku obojí je super a jen dokazuje že Péťa neni žádná nafoukaná hvězdička!!!Mam ho moc ráda!!! *14* a doufám že zůstane takovej jakej je....
  • Re: Idiote ubožácká!!

Jseš nepřející idiot a ubožák, Dominiku!!! Jenom Peťovi závidíš. Jenže on se nestal skvělým brankářem jen tak. Musel kvůli tomu tvrdě dřít. Kdekdo si myslí, že se jenom postaví v den zápasu do brány a odchytá 90. minut. Proberte se! Peťa Čech je silná osobnost a ty seš normální slaboch, co si léčí svoje komplexy takovýma nechutnýma poznámkama. Jseš NULA! Peťo, všechno dobré a spoustu úspěchů jak v osobním životě, tak i ve fotbale. *3*
  • Re: Webmaster

Jsi v pohodě??? Vypadá to, že ne-e. *13*
  • Jdi se bodnout

To nebyl Peťa Čech ale Marek Čech ta HUSO!!!!!!! *5* *5* *16* *13*
  • =)

No Peťa je nej ...
  • Re:

V tom s tebou plne souhlasim!! *4* *4* Je uzasne krasnej !! *14* *14* *4*
  • Re: Lhář

Hele to tady jako nadavas Peťankovi Čechovi??????????????????????? *3* *8* *16* *5* *9* *7* *10* *9* *9*
  • Re: pe.cech

ahoj tak to s tebou uplne souhlasim!!Nechapu co proti nemu vsichni maj!!ja si myslim ze mu jen zavideji,ale nedokazou si to priznat a tak ho takhle omlouvaji a mysleji si ze tim neco dokazou!!Sopu to fakt ubozaci!Je tedy i moooooooc hezkej!! *14* *14* a je o nas fotbalovej *4* !!
  • Re: Ajajaj!

Hele ty ses kus debila!!!Ty odborniku!!!!!!!Ja si myslim ze Peťa je nejlepsi brankar na tomhle svete!!On je totiz muj velkej vzor a muz kterej se mi libi,ale nerikam to jen kvuli tomu ze se mi libi,ale kvuli tomu ze je to pravda!!Ty si mysli co chces,ale myslim si ze kdyz tady takle mluvis o nasem nej brankari tak ze jenom zavidis vsechno co ma a ceho dosahnul!!!!!!! *1* *1* Čechino je *4* a ja ho mam *14* !!!!Zbohem s pozdravem Petulka *5*
  • Re: Čaroděj-dobroděj

žiš ty si kus debila
  • peťa čech

Peťa je borec jak cip...pro mě je to ten nejlepší golman na světě *5*
  • péťa

ne,péťa je fakt nejlepší.A souhlasím i nejhezčí..... *14* *14* *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší