-
ctvrtek na hrad
chtela bych si zahrat v cesky sode. v mych cernych kanadach zebe. za slepicarnou v oranici hraje vavra na klavir. skoda ze lebl uz neni. nakou hezkou srandu by to chtelo. -
Narozeniny
Milý Péťo
Přání k Tvým narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
Pozdrav skvělému komikovi
Dobrý den, Petře, díky za Váš humor, je naprosto perfektní.*4*
Při vzpomínce na legendární Ivánku kamaráde, mě napadá, zda by nebylo dobré udělat nějakou satiru na dnešní politické dění; myslím, že politici a celý systém ve kterém žijeme by si to více než zasloužil*4*
Děkuji a přeji mnoho úspěchů *4* -
-
Dobrý den pane Petře,
viděli jsme se u výběru na Cofidis v Talentu. Od ty doby mám v hlavě brouka, raději pomlčím o tom, jakýho -
-
Kontakt
Michalama77&@gmail.com
601315487
-
-
-
Ahoj, už jste viděli Čtvrtníčkovu novou reklamu, jak testuje výrobky Eta? http://www.etatest.cz/?amb , mrkněte, je to fakt pecka :) A ještě se navíc můžete zúčastnit soutěže :)
-
V Přístavu je nejlepší s Hrachovcovou.
-
Herec spíše béčkový.
-
druhořadý herec není to žádný Brad Pitt!!!
-
Miluju tě! *14* *14* *12*
-
...korupce a fotbal...
Dozvedel jsem se,a byl jsem velice timto potěšen,že vyražíte na turné s vaší (na chvili "mrtvou") inscenací ..Ivánku,kamarade......Proč píšu.Myslím si že je dobře že jste se rozhodli ji znovu oživit.I když je mi "jen" 25 delam do fotbalu už 10 let (jako činovnik)a dle meho nazoru je dobre toto tema neustale připomínat,protože naš fotbal je prohnílí skrz na skrz již od nejnižších tříd.V tv sice řekli že bude turne,ale bohužel neznam mista a mesta kde se tak stane!!Byl bych proto rad,kdyby jste mi na mail poslali "rozpis utkaní vaší inscenace".Předem díky. -
Dotaz
Pane Čtvrtníčku, kde je možné Vaše představení objednat ? S pozdravem J. Křižanová, Umělecká agentura Harold Brno , tel 603 810132