-
Miluji ho i když tu není, miluji jeho hudbu, pro mě je jeden z největších, byl vždy svůj a já se vždycky budu plakat či se smát u jeho písniček, jsou neopakovatelné. S panem Horáčkem byli geniální dvojice. Klaním se a vzdávám hold. Iva *14*
-
???????????
Jste nádherný člověk fyzicky i duševně. Setkání s Vámi musí být zážitek na celý život.Hudba ve spojení s textem pana Horáčka je jedním slovem krásná věc,protože jiné přirovnání mě nenapadá. -
Dívám se, dívám
Chtěla bych se zeptat, zda je možné někde na internetu získat noty ke klavíru k písni Dívám se dívám. Všude, co jsem zatím našla jsou jen akordy. Děkuji Katka -
Půlnoční kolona
Zdravím všechny příznivce hudby Petra Hapky.Složil hodně krásných písniček a melodií ale na tu nejkrásnější čekám už dobře 32 let.Možná o něco víc.Je to písnička z televizního filmu "Půlnoční kolona"s názvem "Jak se tak toulám světem".Interpreti Karel Černoch a dívčí sbor(Olga Blechová a další).Malá ukázka zní ve filmu Léto s kovbojem,když Vízner přijíždí domů a v televizi zrovna běží tento film.A já stále doufám,že jednou přijde ten den a vyjde CD s "Hudbou z filmů",a na ní bude moje dlouho očekávaná písnička.Jestli ji někdo zná a doufá jako já,ozvěte se.Díky. -
pozdrav
Milý Petře,
nevím, zda čtete tuto diskusi, ale nutně potřebuji vyjádřit své pocity z Vaší hudební tvorby. Vaše skladby mě chytají za srdce a vyvolávají ve mě nepopsatelné pocity melancholie. Jsou balzámem na duši a úžasně uklidňují a pohladí. Zamilovala jsem se do skladby Panna a netvor, kterou jak vidím obdivují mnozí z nás. Chci Vám touto cestou poděkovat za Vaši práci a hlavně cit, který do ní dáváte. Zdravím Vás, Iveta -
Akce bororo
ahojky..chtela bych se zeptat,jestli nekdo nemate krasne noty k tomuto filmu..kdyztak prosim poslete na email..dekuji za jakoukoli pomoc:) -
noty
Ahojky,mohal bych poprosit o zaslani not Petr Hapka - Panna a netvor?
Predem moooc dekuji... -
Edudant a Francimor
Už delší dobu si lámu hlavu s tím, že písnička z večerníčku Edudant a Francimor už zazněla i v jiném filmu...nemůže mi prosím někdo napovědět, kde se objevil stejný písničkový motiv jako v tomhle večerníčku...myslím si, že to byl nějaký seriál o strašidlech, ale nejsem si jistá..díky za odpvěď, Zuzka *3* -
-
Re: Edudant a Francimor
Ahoj
Uvedená hudba se objevila v seriálu DINASTIE NOVÁKŮ jako podbarvení u některých scén -
Re: Edudant a Francimor
Tak už asi vím, nedalo mi to a hledala jsem na webu tvorbu Hapky a zdá se mi, že ta melodie z Večerníčku se objevila i v seriálu Dynastie Nováků...tak jestli to někdo víte na tuty, tak to sem písněte, díky, Zuza. -
-
Re: Re: Edudant a Francimor
Ano, melodie jsou oproti sobě v pozměněné podobě, ale ve finále se jedná o tutéž melodii, která je opravdovou Hapkárnou
-
-
-
Panna a netvor
Prosím,taky sháním noty k písni Panna a netvor.Může mi je někdo poslat najave@seznam.cz Moooc děkuji -
www.mapacelebrit.cz/petr-hapka