-
Všechno nej a mnoho rolí.Hraješ krásně! *4*
-
petulka
krásnej kluk moc se mi líbí!!!!! *14* -
ŠKODA
Je to nádhernaj kluk a vůbec bych nemyslela že mu je už tolik.Ale je škoda jak jsi utekl kvůli tomu že jsem chtěli podpis.Chudáček se bál. *14* *14* *4* -
mňamky..xD
k sežrání... *14* -
love
ahoj si fakt moooooc pěknej moooc te mam rada a lovuju te *14* -
:(
chudinka zemre :(( -
robert
je velká škoda že zemře ta role tam bude chybět *9* -
-
Re: robert
ahoj je to moc krásnej kluk skoda ze v ordinaci umre byl tam peknej -
-
Re: Re: robert
robert byl v ordinace pěknej grazl...ale jinak si myslík že je to sluníčko:-)))) *3*
-
-
jo skoda ze zemre je takový hezoun moc se mi líbí -
Jo přesně nemusel by umřít....bude mi chybět:-)))) třeba ho mohli na chvilku odstrčit do francie za maminkou a ak ho "napravenýho"vrátit zpet do kamenice.....že?? *9* *7* *9* *9* *14* -
to jo no je hezkej -
to jo no je hezkejhttp://img.osobnosti.cz/smile s/10.gif
-
-
Přeji Vám všechno nejlepší k dnešním narozeninám *14*
-
Jo líbí se mi, ale stejně jako Tom Klus, když neměl ty vousy byl hezčí, jo je to jejich věc, ale osobně si myslí, že když nemá vousy vypadá zaprvé mladě a je prostě celkově hezčí
-
Pro Péťu :)
Ahojky Péťo,
v ordinaci jsi fakt bezva!
*14* škoda že už v ní nebudeš *9* *8* *9* moc se mi stýská.... bez tebe to není ono *9* nevím jestli si tenhle můj vzkazík přečteš. Byla bych moc ráda kdyby si mi napsal na email *3* sice se neznáme, ale podle mě to neva *4* můžem být kámoši kdyžtak... moc by mě to potěšilo! budu každý den chodit na email *3* *3* (budu čekat) *3* -
-
Re: Pro Péťu :)
AHOJ TENHLE VZKAZ SE MI NELIBI *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Pro Péťu :)
Copak "doktore"? Máš strach z upřímnosti? *3*
-
-