-
Jsi výbornej herec a taky mooc krásnej
Dneska sme byli se školou v divadle na hře "Pane vy ste vdova".Bylo to super a nejvíc se mi líbil právě Petr..
Jeto výbornej herec...A těším se až pojedem zas do divadla....Faninka ze Skalné :D -
stejný ročník 1983
a je stejně starý jako já *3* -
Slaďoušek
Mno je moc kwásnej*14* *14* *14* opravdu k sežrání:D -
-
Re: Slaďoušek
aj ja si to myslím.. *14* *3*
-
-
9.2. Chebské divadloVečer tříkrálový
v Chebu včera v divadle... ani jsem nepoznala ze to byl ten samej z tý zahrady ale v zahradě na nej tak nadávám vždycky.. hraje to dobře.. ale v tom divadlě a to ze nás tam bylo 5 a půl to muselo být taky náročný hrát před pár lidmi.. a na konci když se mi koukal do očí.. :) docela mi zvedl sebevedomí.. :) asi zajedu do divadla znova :D a nekde si na nej snad počkám :D Kdyby mi aspon nekoukal do očí.. on opravdu hraje očima..*7* *4* -
.
moc ho nemam ráda tedy jako v ordinaci je tam devkař -
-
Re: .Konáš
Moc se mi nelíbí. Když vyvaluje to bělmo je to hnus. V Ordinaci končí-to je dobře. Není sympatický. *5*
-
-
pepaqek
Ahoj Pétříku moc dobře tě znám z Ordinace a mohu si s tebou dopisovat? Bydlím v Chebu stejně jako ty. Jsi moc krásný chlap tak proto. Mohu tedy? jestli ano tak prosím napiš. *4* -
Jj je skvělej
Je úžasnej, v ordinaci jsem ho dřív nesnášela, ale teď jak začal chodit se sestřičkou Bárou, ho mám najednout moc ráda, jen doufám, že mu nepřídou na tu vykradenou pumpu, to by ho zabásli a už by tam nehrál :-D -
Kwáása!!
Miláček fakt... jak byl teď v televizním programu tak jsem si ho vystříhala a polepila na skříň. Ho upe lovoju a strašně se kvůli němu těším na ordinaci. Taky hraju divadlo, takže jsem rodiče poprosila, jestli by mě nevzali na nějakou jeho hru, "pro inspiraci" (samozřejmě je v tom něco úúplně jiného! :D) takže mi to snad vyjde! Osobně bych ale řekla, že Petr a Robert jsou strašně rozdílné osoby. Petr zní tak skromějc a vypadá jako velmi slušně vychovaný... prostě love ! :D *14* -
-
:-*****
Vše Nej K Naozkám Petře Si Tk Krásneeej Na Tebe fakt Nikdo Nemá *14* *14* *14* *14*
-
-
narozeniny
Milý Péťo
Všechno nejlepší k Tvým dnešním
narozeninám přání hodně štěstí,
zdraví. *4* *4* *4* *4* *4* -
nechci aby v ordinaci skončil
v ordinaci je uplně boží ale bohužel sem se dočetla že už tam nebude hrát prý bude mít bouračku s Fryntou nebo něco také a v nemocnici zemře *9* *9* Tak jestli ho v ordinci chcete tak rychle jděte na stránky ordinace a protestujte jako já!! a jinak vše nej k narozkám -
-
Re: nechci aby v ordinaci skončil
Co?? Neee.. *9* Nesmí v Ordinaci skončit.. *9* On je úžasnej.. *14* Ale občas i pěknej ,,blbec" *9*
A vše nejlepší k narozeninám.. *14* *14* -
-
Re: Re: nechci aby v ordinaci skončil
jo taky sem to te´d četla....20.května bude ten díl =(
-
-