-
ahoj
čau peto hej prosimte maš icq nebo skype a nebo e-mail prosim odepiš dištak jenom na e-mail jo tak prosim jsem tvuj fanda *3* protože mam taky motorku sice my ale neni 18let ale mam supercross110ccm a chtel bych byt jednou tak dobrej jako ty tak prosim odepiš ahoj.PS.ODEPIŠ NA E-MAIL AHOJ.ADAM. -
ahoj
ahoj petře drž se!!!!!!!seš chakt dobrej nejlepši ze všech tak se drž! *3* *13* ahoj adam -
Prosba pro Vás
Ahoj Petře, přeju ti dobrý a š´tastný den, jakož i celý anvent, jakož i příjemné vánoce a nový rok,jakož i.... takže ahoj, jsem o 11 let starší, tak si dovolím Ti tykat. Já bych moc prosila o radu, jak začít s tím úžasným freestylem - byla jsem totiž v Sazkaareně teď, kdy si nejel a bylo to úžasný. Ty blaho, už vidím, jak si ťukáš na čelo - já s tím nechci začínat, ale můj syn Honza - který měl být mimochodem narozen stejně jako Ty 31,12, ale aby se nezdržovali tak je 29,12,Ale to je fuč. Takže taky to zdravíčko, hlavně to, k Tvým narozeninám. problém je, že teprve teď mu jdu kupovat krosku, protože prostě dřív to nešlo a teď je mu už 16 let. Až něco dokáže a natrénuje, protože si věří a já mu chci věřit taky, je to zarytý SNB a vůbec si myslím, že by mu to šlo, i když jako máma mám o něj taky strach, to je jasný. Tak kde potom trénovat, nebo jak a jestli to jde bez trenéra nebo prostě jak - ptám se preventivně, než se mi rozemele na kaši hned za barákem. Takže dík a fakt Ti moc přeju zdravíčko a ať se ti daří. Na jaře nám totiž zemřel táta a na mě leží ta zodpovědnost za všechno, tak proto se ptám, přece jen ten chlap by mu v tom poradil líp. AHOOOJ! Pozdravuj Podmola, to je můj "kůń". Květa -
Pro Petra
Ahoj drž se Petře, moc ti fandíme, H. už zkouší starty naplno. Květa