Přejít na výpis diskuzí

Petr Martinák

OSOBNOST 3.1.2007 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • madlova

autor profilu a fanklubu Petra :-)

Ahojky, tak připravuji já s společně s Pétou jeho fanklub, ale nevim za jak dlouho to bude, Péta se mi už dlouho neozval, kdyztak vas budu infomovat, kdyby se to pohlo, zatim pa :-) Martinka *1*
  • vaclav.machytka
    Ahoj,vaření bylo dobré,hlavně houby,je vášnivý houbař,to mě zajímá.Jsem houbařka,lékařka,tenhle člověk mě zajímá,zdravím ,Dana.
  • Zdravím prosím nemáte nekdo kontakt E-mail na Petra martináka??Imituju uz od 14 let a nyni uz mi je 20 a vše jsem se to naucil z videi.Díky
  • Blog

ahoj udělala jsem blog o Petrovi ale neni jen o něm :) je i oLucce Vondráčkové a Jirkovi Mádlovi tak když budete mít čas a chut tak se podívejte *3* *4* *15* *1* *3* www.mp15lv28pm33jm21.blog.cz
  • madlova

autor profilu

ahoj,nemůžu vůbec uvěřit,ze je nás už 8 :o) uplně super :o) mám moc Petra ráda *14* je moc klásnej *14* škoda že sem nejdou dát tapey a záložky co jsem vytvořila *9* tak se všichni mějte a děkuji :o) mám moc velkou radost :o)
  • madlova

autor profilu

nebo ja to ještě zkusim :o) vlastně jedna tu už je :o)
  • kiki.haribo

Ahoooj! :-)

Ahoj, jsem 10. člen tohoto fanklubu *4* Petr je super bavič a mám ho moc ráda, zvlášť, když se známe osobně *4* Miluju ty jeho srandičky *14* jejlepší je stejně Srstka *15*
    • madlova

Re: Ahoooj! :-)

bonbonku máš pravdu :-) a my víme své viď ??? *3*
    • madlova

Re: Ahoooj! :-)

*3* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit